GLEDOPTO Zigbee PRO Single Color LED Strip Dim Controller 12 ~ 54 Volt

Merk: GLEDOPTO
|
€23,95 €29,95
Op voorraad (50)
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
Binnen counting... besteld, morgen in huis!
Artikelcode GL-C-009P
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

GLEDOPTO Zigbee PRO Single Color LED Strip Controller

Met deze PRO controller van GLEDOPTO bedien je vanaf nu ook de enkelkleurige ledstrips via een Zigbee Gateway of Bridge. Tevens is het ook mogelijk om deze aan te sturen met een fysieke afstandsbediening.

Compatibiliteit van de GLEDOPTO Zigbee PRO Single Color LED Strip Dim Controller 12 ~ 54 Volt

Deze Zigbee 3.0 ledstrip controller is te koppelen met onder andere Philips Hue*, SmartThings, Apple HomeKit en Google Assistant. Ook is het mogelijk om deze te bedienen met Ikea Trådfri, Osram Lightify en Amazon Echo. Via uw huidige smarthome app koppelt u deze eenvoudig aan uw bestaande lampen. Niet alle functies in de app van Philips worden ondersteund.

Afstandsbediening (RF)

Naast dat deze controllers aan te sturen zijn via het Zigbee protocol, zijn deze ook te bedienen met een fysieke afstandsbediening. Naast dat deze controllers aan te sturen zijn via het Zigbee protocol, zijn deze ook te bedienen met een fysieke afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kunt u 4 groepen apart van elkaar schakelen. Hierbij kan elke groep of zone meerdere controllers gekoppeld hebben.

Zigbee 3.0 (ZigbeeLightLink)

Dankzij het Zigbee 3.0 netwerk is het bereik vergroot van 20 meter naar 31 meter vergeleken met het oude Zigbee protocol. Daarbij heeft het Zigbee 3.0 netwerk een Mesh functionaliteit. Dit zorgt ervoor dat lampen onderling synchroniseren en samen een groter en sterker netwerk opbouwen.

GLEDOPTO PRO vs. PLUS Controllers

Al onze GLEDOPTO Zigbee Controllers zijn van de PRO serie. De PRO controllers brengen een groot aantal voordelen met zich mee. Zo starten ze sneller op bij het inschakelen, hebben een groter bereik en zijn de kleuren verfijnder in te stellen. De complete vergelijking van deze controllers staat als laatste afbeelding weergegeven.

Maximaal vermogen

De opdruk van deze controllers geven aan dat er een maximaal vermogen van 5 Ampère uitgegeven kan worden. Echter is dit afhankelijk van het voltage van de gebruikte ledstrip en stroomadapter. Onderstaande tabel geeft aan met welk vermogen er per voltage belast mag worden. Houdt er wel rekening mee dat dit het totaal output vermogen is. Bij deze controller voor enkel kleurige ledstrips mag er dus maximaal 5 Ampère per poort belast worden op 12V of 24V.

12 Volt 24 Volt 36 Volt 48 Volt 54 Volt
Max. 10 Ampere Max. 10 Ampere Max. 7.5 Ampere Max. 5 Ampere Max. 5 Ampere
Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
Specificaties
Merk GLEDOPTO
Artikelcode Fabrikant GL-C-009P
Werkt met* Philips Hue, SmartThings, Ikea Trådfri, Osram Lightify, Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa
Protocol Zigbee 3.0
Input Voltage DC12-24-36-48-54 V
Output (W) 270 Watt Max
Output (A) 5 A Max
Geschikt voor LED Strip Enkele Kleur
Aantal kanalen 2x V+ en 2x V- aansluiting
Frequentie 2.4 Ghz Zigbee Light Link 3.0
Bereik 30 Meter
Afstandsbediening Optioneel
IP Waarde IP20
Chipset SiliconLabs
Afmetingen 23.5x48x89mm
* Mogelijk worden niet alle functies ondersteund
Aanbevolen combinaties
//