GLEDOPTO Zigbee PRO Dual White LED Strip Controller 12 ~ 54 Volt

Merk: GLEDOPTO
|
€23,95 €29,95
Op voorraad (3)
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
Binnen counting... besteld, morgen in huis!
Artikelcode GL-C-006P
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

GLEDOPTO Zigbee PRO Dual White LED Strip Controller

Met deze Zigbee controller van GLEDOPTO kun je een 3- of 4 aderige Dual White ledstrip aansturen met vrijwel alle Zigbee Light Link (ZLL) gateways. Daarnaast is deze ledstrip controller aan te sturen met een radiografische afstandsbediening. 

Compatibiliteit

Deze Zigbee 3.0 ledstrip controller is te koppelen met onder andere Philips Hue*, SmartThings, Apple HomeKit en Google Assistant. Ook is het mogelijk om deze te bedienen met Ikea Trådfri, Osram Lightify en Amazon Echo. Via uw huidige smarthome app koppelt u deze eenvoudig aan uw bestaande lampen. * Niet alle functies in de app van Philips worden ondersteund.

Afstandsbediening

Naast dat deze controllers aan te sturen zijn via het Zigbee protocol, zijn deze ook te bedienen met een fysieke afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kunt u 4 groepen apart van elkaar schakelen. Hierbij kan elke groep of zone meerdere controllers gekoppeld hebben. Via de middelste schakelaar kan er gekozen worden voor dimmen of de kleurtemperatuur ingesteld worden.

Zigbee 3.0 (ZigbeeLightLink)

Dankzij het Zigbee 3.0 netwerk is het bereik vergroot van 20 meter naar 31 meter vergeleken met het oude Zigbee protocol. Daarbij heeft het Zigbee 3.0 netwerk een Mesh functionaliteit. Dit zorgt ervoor dat lampen onderling synchroniseren en samen een groter en sterker netwerk opbouwen.

GLEDOPTO PRO vs. PLUS Controllers

Al onze GLEDOPTO Zigbee Controllers zijn van de PRO serie. De PRO controllers brengen een groot aantal voordelen met zich mee. Zo starten ze sneller op bij het inschakelen, hebben een groter bereik en zijn de kleuren verfijnder in te stellen. De complete vergelijking van deze controllers staat als laatste afbeelding weergegeven.

Maximaal vermogen

De opdruk van deze controllers geven aan dat er een maximaal vermogen van 5 Ampère uitgegeven kan worden. Echter is dit afhankelijk van het voltage van de gebruikte ledstrip en stroomadapter. Onderstaande tabel geeft aan met welk vermogen er per voltage belast mag worden. Houdt er wel rekening mee dat dit het totaal output vermogen is. Bij deze DualWhite controller mag er dus maximaal 5 Ampère per poort belast worden op 12V of 24V.

12 Volt 24 Volt 36 Volt 48 Volt 54 Volt
Max. 10 Ampere Max. 10 Ampere Max. 7.5 Ampere Max. 5 Ampere Max. 5 Ampere
Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
Specificaties
Merk GLEDOPTO
Artikelcode Fabrikant GL-C-006P
Werkt met* Philips Hue, SmartThings, Ikea Trådfri, Osram Lightify, Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa
Protocol Zigbee 3.0 (ZLL)
Input Voltage DC12-24-36-48-54 V
Output (W) 270 Watt Max
Output (A) 5 A Max
Geschikt voor LED Strip Dual White WW/CW
Aantal kanalen 4
Frequentie 31 Meter
Bereik 30 Meter
Afstandsbediening Optioneel
IP Waarde IP20
Chipset SiliconLabs
Afmetingen 23.5x48x89mm
* Mogelijk worden niet alle functies ondersteund
Aanbevolen combinaties
//