Ledstrips voor bedden

Ledstrips voor bij je bed

Is de verlichting rondom je bed niet genoeg? Dan kun je dit verbeteren met ledstrips. Met ledstrips ontstaat er namelijk een warme sfeer en kun jij diverse plekken gemakkelijk voorzien van verlichting. Dit komt doordat ledstrips gemakkelijk overal te plaatsen zijn. Vooral rondom je bed is het handig dat je genoeg licht hebt en daarbij wil je natuurlijk ook graag een fijne sfeer in je slaapkamer. Met de ledstrips voor je bed van LEDStripXL is dat zo geregeld! 

Toepassingen voor ledstrips bij je bed

Ledstrips plaatsen rondom je bed is erg praktisch. Zo heb je namelijk voldoende licht binnen handbereik. Houd je van een boek lezen voor het slapen? Dan heb je natuurlijk genoeg licht nodig. Er zijn diverse mogelijkheden voor het plaatsen van ledstrips bij je bed. Je kunt namelijk ledstrips onder je bed, ledstrips achter je bed of ledstrips bij de bedrand plaatsen. Op elke plek ontstaat er een prachtige lichtspreiding door de ledstrips. En het voordeel van dimbare ledstrips? Je kunt vanuit bed het licht regelen met een bijpassende afstandsbediening. Zo kun je langzaam wennen aan het licht in het donker, of ’s avonds nog even een gezellig en warm licht opzetten. Daarnaast zijn ledstrips ook erg energiezuinig, waardoor je ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu.

Ledstrips in de rest van de slaapkamer

De ledstrips kun je natuurlijk op diverse plekken in je slaapkamer plaatsen. Naast het feit dat de ledstrips geplaatst kunnen worden rondom je bed, mogen ook andere plekken niet vergeten worden, zoals de kledingkast. Deze plek heeft namelijk ook voldoende licht nodig. Plaats ledstrips bij je kledingkast zodat jij ’s ochtends of ’s avonds genoeg licht hebt bij het uitkiezen van je kleding. Met de ledstrips achter je bed is de verlichting optimaal geregeld. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is het kiezen van een kleur van de ledstrips.  

Ledstrips voor je bed bestellen bij LEDStripXL

Zodra je alle ledstrips voor je bed en de rest van de slaapkamer hebt uitgekozen, kun je dit gemakkelijk bestellen via onze site. Wij zorgen er dan namelijk voor dat je op werkdagen binnen 24 uur je bestelling in huis hebt. Zo kun je direct de ledstrips bij je bed plaatsen, om direct ’s avonds te genieten van een fijne verlichting in de slaapkamer. Vanaf een orderbedrag van €75,- verzenden wij je bestelling gratis, dus kijk ook nog eens tussen de rest van onze ledstrips voor een optimale sfeerverlichting in huis. 

Het effect van bed ledstrips

Wil je meer weten over de mogelijkheden met onze ledstrips of heb je advies nodig? Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Wil je graag eerst zien hoe het eruit ziet als je ledstrips bij je bed plaatst? Onze showroom in Deventer maakt het mogelijk dat je dit ook eerst kunt zien. Kom dus eerst eens langs en onze specialisten helpen je daar ook graag verder!

 

//