Ledstrips voor meubels

Ledstrips meubels

Is er een bepaald meubel in de slaapkamer of woonkamer die je wil uitlichten? Dan kun je kiezen voor het plaatsen van ledstrips. Met een ledstrip kun je namelijk op een sfeervolle manier een bepaalde hoek, meubel of een object in huis goed verlichten. Wil je een meubel in de spotlight zetten of plaats je liever indirecte verlichting achter het meubel of bijvoorbeeld in een donkere hoek? De ledstrips van LEDStripXL helpen je daar graag bij. Het assortiment met ledstrips voor meubels vind je bij LEDStripXL.

Ledstrips voor een juiste sfeer

Om de juiste ledstrips uit te kiezen is het handig om eerst te bedenken waar je de ledstrips wilt plaatsen. De ledstrips zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De strips zijn hiermee in kleur verstelbaar, zodat je je helemaal kunt richten op het gewenste effect, want elke kleur licht brengt een andere sfeer mee in de kamer. Wil je 's avonds een warme sfeer creëren? Kies dan voor een donkere kleur. Wil je liever wat meer helder licht in huis? Kies dan voor lichtere kleuren. Onze ledstrips voor meubels zijn energiezuinig, dus het is ook nog eens voordelig om te kiezen voor ledstrips in een kast, tafel of tv meubel.

Ledstrips voor elk meubel

Kastverlichting is ook een belangrijk onderdeel binnen de kamer. Hiermee geef je jouw kast meer aandacht en kunnen er ook diverse onderdelen in de kast verlicht worden. Schaf daarbij een ledstrip kastverlichting sensor aan, zodat het ook nog eens automatisch aangaat wanneer je in de buurt komt van de ledstrip in de kast. Elke kastsoort kan hiervoor in aanmerking komen, dus bekijk eens de ledstrips prijzenkast, ledstrips barkast, ledstrips servieskast, ledstrips boekenkast, ledstrips vakkenkast en nog veel meer mogelijkheden. Wil je de ledstrips liever plaatsen in een vitrine of de ledstrips achter een sierlijst voor wat meer sfeer? Ook dat is mogelijk.

Ledstrips meubels van LEDStripXL

De ledstrips van LEDStripXL zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Welke ledstrip had je in gedachten? Je kunt onze ledstrips gemakkelijk plaatsen door middel van een plug and play set, zodat iedereen de ledstrips in elke kast of achter elk meubel kan plaatsen. Wil je de ledstrips laten dienen als hoofdverlichting, decoratie of sfeerverlichting? Ledstrips zijn overal geschikt voor.

Online ledstrips meubels bestellen

Heb je een vraag over onze ledstrips of wil je advies hoe je de ledstrips in meubels kunt plaatsen? Wij helpen je natuurlijk graag verder. Daarbij kun je ook eerst langskomen in onze showroom, zodat je met eigen ogen het resultaat kunt zien van het plaatsen van ledstrips in meubels. Bel ons op bij vragen of stuur een berichtje via onze chat. Wij helpen je zo snel mogelijk verder.

//