Ledstrip koofverlichting

Ledstrips als koofverlichting

Koofverlichting is niet alleen heel praktisch, maar ook erg sfeervol. Je kunt overal in huis ledstrips plaatsen in een koof, waardoor de verlichting in huis fraai en modern oogt. Vaak komt een koof voor in het plafond van de woonkamer of slaapkamer.

Door verlichting in de koof te plaatsen krijgt de ruimte meer diepte en het brengt ook nog een leuk en strak effect met zich mee. Doordat de ledstrips in de hoeken gemonteerd worden, zullen ze niet zichtbaar zijn. De lichtinval wat hierdoor ontstaat is erg mooi. Wil je meer weten over ledstrips in een koof? Wij vertellen je meer over wat je met de koof ledstrips van LEDStripXL kunt doen.

De voordelen van ledstrips koof

De ledstrips in een koof bieden genoeg verlichting voor de hele ruimte.

De ledstrips verspreiden op deze manier een indirecte gloed, waardoor er een goede lichtspreiding ontstaat. Ledstrips voor een koof hebben hierdoor een natuurlijke uitstraling.

Wist je dat koofverlichting zorgt voor meer veiligheid en comfort? De ledstrips zijn namelijk goed weggewerkt in de koof en zijn makkelijk te bedienen, denk aan dimmen of eenvoudig aan of uit schakelen met een bewegingsmelder. Natuurlijk kun je daarnaast alsnog kiezen voor een leuke staande lamp, om jouw interieur helemaal compleet te maken. Daarbij kunnen ledstrips gebruikt worden in elke interieurstijl en is het door zijn energiezuinige karakter helemaal van deze tijd.

Het resultaat met koofverlichting

Een ledstrip koof maken doe je met de ledstrips van LEDStripXL. Ons assortiment maakt het mogelijk om diverse ledstrips uit te kiezen, zodat iedereen de gewenste kleuren verlichting heeft. Bij het monteren van de ledstrips in een koof zul je waarschijnlijk een aantal ledstrips met elkaar moeten koppelen, om zo de gehele koof te voorzien van ledstrips. Wil je direct een ledstrip met een speciale lengte? Laat het ons weten en onze specialisten maken het voor jou op maat! Ben jij ook al benieuwd naar het resultaat? Schaf een aantal ledstrips aan en ga aan de slag met het monteren, het is eenvoudiger dan je denkt!

De juiste ledstrips in huis

Weet je al precies welke ledstrips je nodig hebt of wil je eerst nog even rondkijken? Je kunt namelijk direct ook ledstrips aanschaffen voor andere ruimtes in huis, zoals de badkamer of woonkamer. Bij vragen over de juiste ledstrips helpen wij je graag verder. Wij zijn dagelijks te bereiken via de live-chat, telefoon of email. Liever de mogelijkheden in het echt bekijken? Kom dan naar onze showroom om te zien hoe ledstrips in een koof eruit zien. Onze specialisten staan daar voor je klaar om je er meer over te vertellen.

//