Ledstrips voor muren

Sale
24V LED Strip Extra Warm Wit 10 Meter 120 LED - Ultra
€79,95 €99,95

Ledstrips muur

Wil je jouw muren meer uitlichten? Kies dan voor muur ledstrips. Hiermee wordt er een zacht, warm en egaal licht op jouw muren geprojecteerd, waarmee je extra sfeer creëert in jouw huis. Het is echter van belang om wel te kiezen voor warm licht, want dit heeft een positieve invloed op de sfeer. Wij adviseren 2700K of 3000K warm wit voor deze situaties.

Wil je dus jouw muren goed verlichten? De muur ledstrips van LEDStripXL zijn hiervoor geschikt. Wij bieden je graag de ultieme lichtoplossing voor op, in of aan de muur.

Sfeer creëren met ledstrips

Ledstrips in of aan de muur zorgen ervoor dat de muren goed zichtbaar zijn. Wil je de verlichting in huis goed verspreiden of bijvoorbeeld een bepaalde muur in huis extra accentueren? De dimbare ledstrips van LEDStripXL komen dan goed van pas. Het licht van de ledstrips wordt strak en egaal. Het voordeel van ledstrips in de muur is dat het diverse hoeken in de ruimte extra benadrukt maar het kan ook als hoofdverlichting worden ingezet. Bedenk dus van tevoren goed waar je de ledstrips aan de muur gaat bevestigen, zodat het een mooi en warm licht afgeeft in huis.

Het monteren van een ledstrip

  Bij het monteren van ledstrips aan een muur, is het van belang om goed na te denken over de plek. Wanneer je namelijk kiest voor het monteren van ledstrips midden op de muur, zal dit niet het gewenste effect geven. Wij raden je aan om de ledstrips aan de zijkant van de wand te monteren, weggewerkt in een aluminium profiel, zodat je optimaal kunt genieten van de lichtspreiding die hieruit ontstaat. Het is namelijk een erg sfeervol effect, wat wel op de juiste manier gecreëerd moet worden. Maak gebruik van aluminium profielen waarin je de ledstrips kunt monteren. Hierna kun je  eindeloos genieten van prachtige accenten met licht in de muur.

 

Muur ledstrips bestellen bij LEDStripXL

 Wil je graag advies over de juiste inbouw ledstrips voor de muur? Onze specialisten helpen je graag verder. Wij kunnen je alles vertellen over de juiste ledstrips, zodat je zelf een weloverwogen keuze kunt maken. Bekijk ook eens onze accessoires voor ledstrips, zodat je de ledstrips ook gemakkelijk op afstand kunt bedienen. Geniet binnenkort van een sfeervolle ruimte met onze ledstrips, geschikt voor elke muur.

//