Milight / MiBoxer 6 Watt RGB + Warm Wit + Koud Wit CCT Downlight Waterdicht IP54

€24,95
Niet op voorraad
De hoeveelheid '6 Watt RGB + Warm Wit + Koud Wit CCT Downlight Waterdicht IP54' overschrijdt ons huidige voorraadniveau. Om deze reden kan het langer duren voordat uw bestelling is verwerkt.
Binnen counting... besteld, morgen in huis!
Artikelcode LED-FUT063
EAN 8720088767405
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

6 Watt RGB + Warm Wit + Koud Wit CCT Downlight Dual White IP54

Waterdichte 6 Watt downlight met RGB + kleurtemperatuur instelling. Geschikt voor buitengebruik of het gebruik in vochtige ruimtes zoals een badkamer.

Verandering van het kleurbereik

U kunt door middel van deze RGB+CCT afstandsbediening 16 miljoen kleuren creëren en transformeren. De kleur, kleurtemperatuur, verzadiging en helderheid ligt vanaf nu in uw handen. Met de kleurencirkel kunt u de gewenste kleur kiezen en met de “saturation control” de verzadiging van de kleur. Wilt u de helderheid van de RGB + CCT LED-lamp aanpassen? Dan kunt u het licht dimmen met de “Brightness Dimming” toets. Door op “M” (Mode) te klikken, kunt u verschillende kleurprogramma’s kiezen. Met “S” kunt u de snelheid van het kleurprogramma instellen.

Hoe te installeren?

De LED-Downlight is zeer gemakkelijk te installeren en te besturen via de Mi-Light RGB + CCT afstandsbediening. Om de lamp te koppelen met de afstandsbediening via 2.4GHz RF, dient u er eerst voor de zorgen dat de lamp uit staat. U zet vervolgens de lamp aan en klikt binnen 3 seconden 3 keer op de gewenste zone-knop. Het koppelen is klaar als het licht drie keer groen knippert. Wilt u de LED-lamp van Mi-Light ontkoppelen? Schakel dan het licht uit en weer aan en druk binnen 3 seconden 5 keer snel op de juiste zone. Bij slagen zal de lamp rood gaan knipperen.

Productspecificaties:

✔ Productnaam: 6W RGB + CCT LED-Downlight
✔ Modelnummer: FUT063
✔ Waterdicht: IP54
✔ Verbruik: 6 watt
✔ Voltage: AC 100-240V 50/60Hz.
✔ Kelvin: 2700 - 6500K
✔ Lichtstroom: 500 Lumen
✔ Lichtopbrengst: 80 Lumen per Watt
✔ CRI:> 80
✔ Stralingshoek: 120 °
✔ PF:> 0,5
✔ Materiaal: aluminium + PC
✔ Controle Afstand: 30 meter
✔ Afmetingen: Φ50mm x 111 mm
✔ Inbouwmaat: Φ100mm
✔ Toepassingsgebieden: huizen, restaurants, bars etc

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
//