Ledstrips voor in het badkamer of woonkamerplafond

Ledstrips plafond

  Verlichting is een belangrijk onderdeel in huis en daar mag best even bij stilgestaan worden. Vooral met verlichting in jouw plafond kun jij de sfeer in huis laten stralen. Ledstrips voor je plafond zijn een ware blikvanger en zorgen daarbij voor de juiste verlichting in huis. Laat je inspireren door onze ledstrips en verwerk ze in je plafond voor een optimale sfeer. Voor verlichting in je plafond ben je bij ons aan het juiste adres. Er is zoveel meer mogelijk met ledstrips dan met spotjes of een staande lamp!

 

Diverse mogelijkheden voor jouw plafond

  Wanneer je kiest voor ledstrips in het plafond, heb je het licht in huis goed verspreid. Doordat het licht uit het plafond komt, wordt elke hoek goed verlicht. Het voordeel van ledstrips in je plafond is dat de ruimte hierdoor ook een stuk groter lijkt, doordat elke hoek licht vangt. Daarnaast zijn de ledstrips gemakkelijk te plaatsen op diverse plekken. Heb jij een verlaagd plafond en ben je op zoek naar de juiste verlichting?

Wij adviseren om bij een verlaagd plafond ledstrips te plaatsen voor het mooiste effect van indirect licht langs het plafond. Heb jij een koof in je plafond? Maak dan op een leuke manier gebruik van deze ledstrips door ook deze koof goed te uit te lichten. Het resultaat van een ledstrip in een verlaagd plafond of koof is lastig in te beelden, kom voor meer inspiratie eens kijken in onze showroom in Deventer.

 

Plafond ledstrips van LEDStripXL

  De ledstrips voor het plafond zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit en beschikken over het juiste licht.

Denk aan warm wit licht voor een huiselijk warme sfeer of kies voor Multikleur zodat je in elke situatie een kleur kan kiezen om in te stellen! Ledstrip inbouw in je plafond is niet alleen geschikt voor de woonkamer, maar denk ook eens aan de keuken, slaapkamer of werkkamer. In elke ruimte kan een ledstrip de oplossing zijn. De plafond ledstrips zijn er in vele soorten en maten en zijn erg gebruiksvriendelijk, waardoor ze gemakkelijk te plaatsen zijn. Zit je te denken aan een ledstrip in het plafond van je badkamer? Kijk dan eens naar onze waterdichte ledstrips, want deze zijn goed beschermd tegen vocht. Wij kunnen je uiteraard voorzien van een passend advies.

 

Advies nodig?

 LEDStripXL heeft diverse ledstrips voor een plafond op voorraad, zodat jij diverse ruimtes optimaal kunt verlichten. Hiermee kun jij een goede sfeer creëren en is de verlichting op een goede manier in elke ruimte verwerkt. Door het gebruik van ledstrips houd je meer ruimte over om de rest van jouw kamer te decoreren. Heb je vragen over onze plafond ledstrips of wil je persoonlijk advies voor jouw situatie? Onze experts geven je graag advies, tips en tricks voor het kiezen van de juiste soort strip voor jouw situatie! Bekijk ook eens onze pagina met alle benodigdheden voor jouw ledstrips, zodat je dit gemakkelijk kunt bedienen. Ervaar nu het gemak van plafond ledstrips! Toch liever alle mogelijkheden in het echt bekijken? Kom inspiratie opdoen in onze showroom!

//