Milight / MiBoxer 25 Watt RGB+CCT LED Downlight FUT060

€44,95
Niet op voorraad
De hoeveelheid '25 Watt RGB+CCT LED Downlight FUT060' overschrijdt ons huidige voorraadniveau. Om deze reden kan het langer duren voordat uw bestelling is verwerkt.
Artikelcode LED-FUT060
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

Milight / MiBoxer 25 Watt RGB+CCT LED Downlight 

 

Verandering van het kleurbereik

U kunt door middel van de bijbehorende RGB+CCT afstandsbediening 16 miljoen kleuren creëren en transformeren. De kleur, kleurtemperatuur, verzadiging en helderheid ligt vanaf nu in uw handen. Met de kleurencirkel kunt u de gewenste kleur kiezen en met de “saturation control” de verzadiging van de kleur. Wilt u de helderheid van de RGB + CCT LED-lamp aanpassen? Dan kunt u het licht dimmen met de “Brightness Dimming” toets. Door op “M” (Mode) te klikken, kunt u verschillende kleurprogramma’s kiezen. Met “S” kunt u de snelheid van het kleurprogramma instellen.

Synchronisatie en Transmissie

Deze multikleur bouwlamp heeft een interne ontvanger voor de afstandsbediening. Het maximale bereik tussen beide is 30 meter. Daarnaast heeft de floodlight ook een interne zender. Deze zendt het ontvangen signaal door naar de volgende lamp. Bij het gebruik van meerdere lampen wordt het bereik vergroot waardoor een lamp op 100 meter afstand probleemloos aan te sturen is. Zelfs als de lamp niet is gekoppeld in dezelfde zone als voorgaande lampen werkt dit vlekkeloos.

Naast deze automatische signaal doorsturing bevat de lamp ook een synchronisatie systeem. Dit zorgt ervoor dat de timing in kleurverloop programma's exact gelijk is. U stelt het programma in en vervolgens zullen alle aangesproken lampen met elkaar communiceren betreft de timing.

Hoe te installeren?

De LED-Downlight is zeer gemakkelijk te installeren en te besturen via de Mi-Light RGB + CCT afstandsbediening. Om de lamp te koppelen met de afstandsbediening via 2.4GHz RF, dient u er eerst voor de zorgen dat de lamp uit staat. U zet vervolgens de lamp aan en klikt binnen 3 seconden 3 keer op de gewenste zone-knop. Het koppelen is klaar als het licht drie keer groen knippert. Wilt u de LED-lamp van Mi-Light ontkoppelen? Schakel dan het licht uit en weer aan en druk binnen 3 seconden 5 keer snel op de juiste zone. Bij slagen zal de lamp rood gaan knipperen.

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
Specificaties
Merk Milight / MiBoxer
Artikelcode Fabrikant FUT060
AC Input AC 100 ~ 240V / 50-60 Hz
Vermogen 25 Watt
Kleuren RGB + Warm wit + Koud Wit
Kleurtemperatuur Wit 2700K ~ 6500K
Dimbaar Ja
Aansturing Radiografisch
Frequentie 2.4 GHz
Compatible met Milight / MiBoxer Afstandsbediening of WiFi Box
Gateways Milight / MiBoxer WL-Box1
Lichtopbrengst 2000 Lumen
Stralingshoek 120°
Aantal Branduren 50.000 uur
CRI Waarde >80
IP Waarde
Materiaal Behuizing Aluminium + Plastic
Gewicht 1,05kg
Inbouw diameter 200mm
Diameter buitenmaat 230mm
Afmetingen 230 x 200 x 60mm
Afmeting Driver 140 x 45 x 30mm
//