Milight / MiBoxer 12 Watt Anti-Glare RGB+CCT LED Downlight FUT071

€32,95
Op voorraad (2)
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
Artikelcode LED-FUT071
EAN 8720088768228
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

Milight / MiBoxer 12 Watt Anti-Glare RGB+CCT LED Downlight

 

Deze 12 watt antiglare downlight is in te stellen op iedere gewenste kleur. Naast de RGB kleuren heeft deze lamp ook de mogelijkheid om een warm witte kleur in te stellen. Het bereik van de witkleur is aan te passen van 2700K extra warm wit naar 6500K koud wit.

Dankzij de diep liggende leds is het minder storend om naar het plafond te kijken. Met de ontspiegelende werking van de behuizing zal het licht niet weerkaatsen. De lichtbundel bij deze downlight is 60 graden. 

 

Verandering van het kleurbereik

U kunt door middel van de bijbehorende RGB+CCT afstandsbediening 16 miljoen kleuren creëren en transformeren. De kleur, kleurtemperatuur, verzadiging en helderheid ligt vanaf nu in uw handen. Met de kleurencirkel kunt u de gewenste kleur kiezen en met de “saturation control” de verzadiging van de kleur. Wilt u de helderheid van de RGB + CCT LED-lamp aanpassen? Dan kunt u het licht dimmen met de “Brightness Dimming” toets. Door op “M” (Mode) te klikken, kunt u verschillende kleurprogramma’s kiezen. Met “S” kunt u de snelheid van het kleurprogramma instellen.

Synchronisatie en Transmissie

Deze multikleur anti-glare downlight heeft een interne ontvanger voor de afstandsbediening. Het maximale bereik tussen beide is 30 meter. Daarnaast heeft de floodlight ook een interne zender. Deze zendt het ontvangen signaal door naar de volgende lamp. Bij het gebruik van meerdere lampen wordt het bereik vergroot waardoor een lamp op 100 meter afstand probleemloos aan te sturen is. Zelfs als de lamp niet is gekoppeld in dezelfde zone als voorgaande lampen werkt dit vlekkeloos.

Naast deze automatische signaal doorsturing bevat de lamp ook een synchronisatie systeem. Dit zorgt ervoor dat de timing in kleurverloop programma's exact gelijk is. U stelt het programma in en vervolgens zullen alle aangesproken lampen met elkaar communiceren betreft de timing.

Hoe te installeren?

De LED-Downlight is zeer gemakkelijk te installeren en te besturen via de Mi-Light RGB + CCT afstandsbediening. Om de lamp te koppelen met de afstandsbediening via 2.4GHz RF, dient u er eerst voor de zorgen dat de lamp uit staat. U zet vervolgens de lamp aan en klikt binnen 3 seconden 3 keer op de gewenste zone-knop. Het koppelen is klaar als het licht drie keer groen knippert. Wilt u de LED-lamp van Mi-Light ontkoppelen? Schakel dan het licht uit en weer aan en druk binnen 3 seconden 5 keer snel op de juiste zone. Bij slagen zal de lamp rood gaan knipperen.

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
Specificaties
Merk
Artikelcode Fabrikant
AC Input 85-265V AC 50-60 hz
Vermogen
Kleuren
Kleurtemperatuur Wit
Dimbaar 1~100%
Aansturing
Frequentie
Compatible met
Gateways Philips Hue, Amazon Echo Studio, Samsung SmartThings, Tuya, Terncy, Conbee
Lichtopbrengst 100 lumen per Watt
Stralingshoek
Aantal Branduren
CRI Waarde
IP Waarde
Materiaal Behuizing
Gewicht
Inbouw diameter ~10cm
Diameter buitenmaat 13cm
Afmetingen
Afmeting Driver
//