LED Decoratie Bol RGB 20cm Oplaadbaar met afstandsbediening

€29,95
Niet op voorraad
De hoeveelheid 'LED Decoratie Bol RGB 20cm Oplaadbaar met afstandsbediening' overschrijdt ons huidige voorraadniveau. Om deze reden kan het langer duren voordat uw bestelling is verwerkt.
Binnen counting... besteld, morgen in huis!
Artikelcode LED05091
EAN 8720088761953
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

Oplaadbare RGB LED Bol 20cm met afstandsbediening

 
 
Maak van je tuin een sfeervolle aangelegendheid met deze RGB LED bol van 20 centimeter. Door de slimme afstandsbediening kan je kiezen voor diverse kleuren of standen zoals bijvoorbeeld knipperen, faden of het verspringen van kleuren (jump). 
Laadt de bol op door middel van de meegeleverde oplader en de bol gaat tot wel 8 uur mee. De oplader heeft een indicatielampje welke aangeeft wanneer de accu volledig is opgeladen. Springt het lampje van rood op groen dan is de bol helemaal vol en klaar voor maximale gebruiksduur. De oplader past simpelweg in het stopcontact en het gebruik is plug&play! 

Buiten gebruik

Het onbreekbare polythyleen van de bol zorgt ervoor dat de lamp niet zomaar kapot gaat. Sterker nog, je moet wel heel erg je best doen wil je deze lamp kapot krijgen! Verder is de bol ook nog eens IP68 waterdicht wat betekent dat deze ook buiten in de regen gebruikt kan worden. Sterker nog: de bol kan in de vijver en het zwembad gebruikt worden als drijvend decoratielicht! 
Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
Specificaties
Afmetingen 20cm diameter
Gewicht
Werkt op ingebouwde accu
Oplaadtijd
Aantal gebruiksuren op volle accu
Gebruik voor buiten JA
//