LED Module

LED Modules zijn ideaal voor gevel verlichting, letter reclame en andere flexibele verlichtingsdoeleinden voor zowel binnen als buiten. Alle LED Modules van LEDStripXL zijn IP68 volledig waterdicht en beschikken over hoogwaardige Samsung SMD5630 en SMD5050 leds.

LED Module Waterdicht

LED modules zijn natuurlijk vooral handig voor buiten. Omdat al onze LED modules volledig waterdicht zijn (IP68) kan u deze zonder enige zorg buiten toepassen. Elke individuele unit van 3 leds zit in een gesloten behuizing en is met draad aangesloten en doorgelust zodat er absoluut geen vocht in kan dringen.
Doordat er tot 50 led modules in serie (achter elkaar) kunnen worden aangesloten, is de behoefte voor transformatoren niet bijzonder hoog. Met 50 led modules kan u immers al tot 6000 Lumen aan licht creëren.
Wilt u de transformatoren ook buiten plaatsen? Kies dan voor onze Waterdichte LED Voedingen van GLP.

LED Gevelverlichting

Bij LED gevelverlichting bent u natuurlijk op zoek naar leds met een hoge kwaliteit en duurzaamheid. Omdat de led modules van LEDstrip XL uitgerust zijn met 3 Samsung led's (SMD5630 voor één kleur en SMD5050 voor RGB), hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit. De modules gaan zonder moeite 30.000 branduren mee!
Is het plaatsen van deze modules dan lastig? Zeker niet! Elke module heeft een hoogwaardige 3M plakstrip aan de achterzijde welke op vrijwel elke ondergrond goed kleeft. 
LED Module
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »