GOQ LED Module Rood 3x LED SMD5630 12 Volt

Merk: GOQ
|
€1,89
Niet op voorraad
De hoeveelheid 'LED Module Rood 3x LED SMD5630 12 Volt' overschrijdt ons huidige voorraadniveau. Om deze reden kan het langer duren voordat uw bestelling is verwerkt.
Binnen counting... besteld, morgen in huis!
Artikelcode LED01104
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

LED Module Rood 3x LED SMD5630 12 Volt

Deze waterdichte LED Modules zijn geschikt voor binnen en buiten. Met 3 leds per module zijn deze ideaal voor verlichting van gevels, reclameborden en als letter verlichting. Ook voor het verlichten van contouren van daken, deuren en kozijnen zijn deze LED modules uitermate geschikt.
Voor een eenvoudige plaatsing van de modules kan u de 3M plakstrip op de achterkant van de led modules gebruiken. Deze hoogwaardige plakstrip heeft een hoge kleefkracht waardoor de modules ook buiten zonder problemen tegen de meeste ondergronden geplakt kunnen worden. Het is raadzaam om altijd even te ontvetten op de plek waar deze bevestigd gaan worden.

Let op: deze modules kunnen vanaf 5 stuks gekocht worden, u dient dus minimaal 5 modules af te nemen per keer. Elk aantal dat u besteld tot 20 stuks zal aan 1 string geleverd worden.

LED Module kenmerken

Elke led module heeft 3 Samsung leds met een 150 graden lens. Hierdoor is de schijnhoek erg groot en dit vergroot het schijnsel voor indirecte verlichting. Afhankelijke van de lichtkleur heeft de module 100 tot 120 lumen per unit. Dit kan resulteren in een lichtopbrengst van maar liefst 6000 lumen per string van 50 led modules achter elkaar! Dit is ook meteen de grens van wat er aan één lijn kan worden aangesloten. Let hier dus op, u kan maximaal 50 led modules in serie aansluiten.  
Bekijk alle technische specificaties van deze LED module in het tabblad Specificaties.

Wilt u weten welke voeding u nodig heeft voor de led modules? Bekijk het onderstaande schema:

Aantal modules benodige transformator
1 tot en met 25 12 Volt 3 Ampère 
26 tot en met 40 12 Volt 4 Ampère
41 tot en met 50 12 Volt 5 Ampère

Wanneer u meer dan 50 modules op één transformator wilt aansluiten, doe dit dan niet in serie maar plaats een splitter vanaf de voeding.
Maak het aansluiten makkelijk door aan de rechterzijde de DC connectie socket mee te bestellen. Hiermee sluit u de modules zonder gedoe aan op al onze dichte behuizingen. 
Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
Specificaties
Afmetingen 66 x 15 x 8.5mm
Gewicht 8 gram per module
Input voltage DC 12V
Input Current 90 mA
Aantal leds 3
Flux 100 Lumen per module
Kleuren
CRI >80
Lichthoek 150 Graden
Waterdichtheid IP68 Volledig Waterdicht
Verbruik per meter
Werktemperatuur -40°C / +85°C
Forward Current 150 mA
Peak Pulsed Forward Current 300 mA
//