Bent u op zoek naar aquarium LED verlichting? In ons assortiment vindt u aquarium LED strips en LED balken van hoge kwaliteit. Voor elke maat aquarium hebben wij geschikte LED verlichting. Het vervangen van oude aquarium verlichting voor energiezuinige LED verlichting voor aquaria is absoluut een aanrader.

Waarom kiezen voor aquarium LED verlichting?

Overstappen op aquarium LED verlichting biedt vele voordelen, waaronder minder energieverbruik en een langere levensduur. Voor optimale verlichting van uw aquarium is het bij traditionele TL-verlichting zelfs nodig om dit jaarlijks te vervangen, omdat deze verlichting zijn verlichting capaciteit met de tijd verliest. Bij aquarium LED verlichting kunt u erop vertrouwen dat de verlichting jarenlang mee gaat.

Aquarium verlichting vervangen voor LED

Wilt u uw aquarium op een prachtige manier verlichten? En ook nog eens minder energie verbruiken? Dan is vervangen van de oude verlichting voor LED aquarium verlichting absoluut een goede keuze. Bij ons heeft u keuze uit diverse soorten LED verlichting speciaal geschikt voor aquariums. Voor alle maten aquaria hebben wij de juiste verlichting.

Aquarium LED strips

Bent u op zoek naar een aquarium LED strip? Als specialist op het gebied van LED strips hebben wij een ruim aanbod ledstrips die speciaal geschikt zijn voor gebruik in aquariums. Zoekt u naar een goedkope oplossing voor energiezuinige aquarium verlichting? Bekijk ons assortiment aquarium led strips.

Aquarium LED strips op maat

Voor vrijwel alle maten aquaria hebben wij de juiste lengte ledstrips in ons assortiment. Of u nou LED verlichting zoekt voor een aquarium van 70 centimeter of 2 meter, LEDstripXL heeft altijd een passende ledstrip voor uw aquarium. Tijdens het bestelproces kunt u zelf de juiste lengte kiezen. Alle aquarium led strips in onze webshop zijn:

✓ IP68 Volledig waterdicht
✓ Inclusief waterdichte aansluiting en kabel
✓ Met ultra bright SMD5050 of SMD5730 LEDS
✓ DC24V voor een extra lange levensduur
✓ Plug & Play! 

Bekijk alle categorieën

//