Milight / MiBoxer 18 Watt RGB+CCT LED Downlight FUT065

€36,95
Op voorraad (14)
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
Binnen counting... besteld, morgen in huis!
Artikelcode LED-FUT065
EAN 8720088767528
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

Milight / MiBoxer 18 Watt RGB+CCT LED Downlight 

 

Verandering van het kleurbereik

U kunt door middel van de bijbehorende RGB+CCT afstandsbediening 16 miljoen kleuren creëren en transformeren. De kleur, kleurtemperatuur, verzadiging en helderheid ligt vanaf nu in uw handen. Met de kleurencirkel kunt u de gewenste kleur kiezen en met de “saturation control” de verzadiging van de kleur. Wilt u de helderheid van de RGB + CCT LED-lamp aanpassen? Dan kunt u het licht dimmen met de “Brightness Dimming” toets. Door op “M” (Mode) te klikken, kunt u verschillende kleurprogramma’s kiezen. Met “S” kunt u de snelheid van het kleurprogramma instellen.

Synchronisatie en Transmissie

Deze multikleur bouwlamp heeft een interne ontvanger voor de afstandsbediening. Het maximale bereik tussen beide is 30 meter. Daarnaast heeft de floodlight ook een interne zender. Deze zendt het ontvangen signaal door naar de volgende lamp. Bij het gebruik van meerdere lampen wordt het bereik vergroot waardoor een lamp op 100 meter afstand probleemloos aan te sturen is. Zelfs als de lamp niet is gekoppeld in dezelfde zone als voorgaande lampen werkt dit vlekkeloos.

Naast deze automatische signaal doorsturing bevat de lamp ook een synchronisatie systeem. Dit zorgt ervoor dat de timing in kleurverloop programma's exact gelijk is. U stelt het programma in en vervolgens zullen alle aangesproken lampen met elkaar communiceren betreft de timing.

Hoe te installeren?

De LED-Downlight is zeer gemakkelijk te installeren en te besturen via de Mi-Light RGB + CCT afstandsbediening. Om de lamp te koppelen met de afstandsbediening via 2.4GHz RF, dient u er eerst voor de zorgen dat de lamp uit staat. U zet vervolgens de lamp aan en klikt binnen 3 seconden 3 keer op de gewenste zone-knop. Het koppelen is klaar als het licht drie keer groen knippert. Wilt u de LED-lamp van Mi-Light ontkoppelen? Schakel dan het licht uit en weer aan en druk binnen 3 seconden 5 keer snel op de juiste zone. Bij slagen zal de lamp rood gaan knipperen.

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
Specificaties
Merk Milight / MiBoxer
Artikelcode Fabrikant FUT065
AC Input AC 100 ~ 240 Volt / 50~60Hz
Vermogen 18 Watt
Kleuren RGB + Warm wit + Koud Wit
Kleurtemperatuur Wit 2700K ~ 6500K
Dimbaar Ja
Aansturing Radiografisch
Frequentie 2.4 GHz
Compatible met Milight / MiBoxer Afstandsbediening of WiFi Box
Gateways Milight / MiBoxer WL-Box1
Lichtopbrengst 1500 lumen
Stralingshoek 120°
Aantal Branduren 50.000 uur
CRI Waarde >80
IP Waarde
Materiaal Behuizing Aluminium + Plastic
Gewicht 0.54kg
Inbouw diameter 150mm
Diameter buitenmaat 180mm
Afmetingen 180 x 150 x 58mm
Afmeting Driver
//