Milight / MiBoxer 2.4GHz RGB LEDStrip PRO Controller 20A Output

€19,95
Op voorraad (5)
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
Binnen counting... besteld, morgen in huis!
Artikelcode LED-FUT037P
EAN 8720088764664
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

MiBoxer 2.4GHz RGB LEDStrip PRO Controller 20A Output

Deze RGB PRO controller van MiBoxer kan extra veel vermogen doorvoeren. Daarnaast beschikt deze controller over veel verbeterde functies.

Volledige kleur instelbaarheid

Heb je een RGB 4 kanaals ledstrip, dan is deze ledstrip controller de beste keuze. RGB staat voor de kleuren Rood, Groen en Blauw. Met deze 3 statische kleuren kunnen er miljoenen kleuren worden gemaakt zoals paars, roze, oranje en geel.

Naast het instellen van de juiste kleur is het uiteraard ook mogelijk de verlichting te dimmen. Dit kan traploos van 1 tot 100%.

Automatische verlichtingsprogramma's

De RGB PRO controllers van MiBoxer hebben 18 geautomatiseerde verlichtingsprogramma's. Met deze programma's zullen de kleuren van de ledstrip vloeiend in elkaar overlopen of knipperen in bepaalde kleur volgorden. Deze programma's zijn te selecteren via de ''M" knop op de afstandsbediening. Met de ''S+'' en ''S-'' toetsen is de snelheid van de kleur overlopen te regelen.

Extra hoge output van 20 Ampere

Met deze nieuwste RGB ledstrip controller is het mogelijk om maar liefst 33 meter aan ledstrips aan te sluiten. Het vermogen van 20 ampere staat op 24 volt gelijk aan 480 watt aan maximaal vermogen. Op 12 volt is dit de helft van het vermogen dus 240 watt aan maximale output. Bij het gebruikt van 36 volt ledstrips is zelfs een vermogen van 720 watt haalbaar.

Automatische Synchronisatie en zendbereik

Met het gebruik van meerdere RGB 4 kanaals zone controllers zal het bereik worden vergroot. Tussen elke controller mag er namelijk 30 meter afstand zitten. Bediend u met 1 afstandsbediening meerdere controllers tegelijk, dan zullen deze ook met elkaar communiceren. Hierdoor zullen de kleuren exact tegelijk in elkaar overlopen. Dit is zeer handig met het gebruik van de automatische verlichtingsprogramma's die in de ledstrip controller zijn voorgeprogrammeerd.


PWM High en PWM Low frequentie

De nieuwste RGB ledstrip controllers van MiBoxer hebben de mogelijkheid om te dimmen op de hoge PWM frequentie van 8KHz en op de lage frequentie van 500Hz.

Pushdim aansluiting

Deze ledstrip controller bevat een push-dim aansluiting. Met een geschikte push dimmer is het hierbij mogelijk om de verlichting in- en uit te schakelen en de verlichting te dimmen. Voor het veranderen van kleur is uiteraard de afstandsbediening of wandpaneel nodig.

 

Geschikt voor MiBoxer Afstandsbedieningen:
- FUT089 / FUT089-B / FUT088 / FUT092 / FUT096 / FUT096-B

Geschikt voor MiBoxer Wandpanelen:
- B8 / B4 / B4-B / T4 / B3 / B3-B / B0

Geschikt voor WiFi Module:
- WL-Box1

Download HIER de FUT037P gebruiksaanwijzing.

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
Specificaties
Merk MiBoxer
Artikelcode Fabrikant FUT037P
Werkt met* Afstandsbediening, wandpaneel of App icm. Wifi Box
Protocol RF 2.4 GHz, Push dimming
Input Voltage DC12 ~ 36 V
Output (W) 720 Watt Max
Output (A) 20 A Max
Geschikt voor LED Strip RGB
Aantal kanalen 4
Frequentie 2.4 GHz
Bereik 30 Meter
Afstandsbediening Optioneel
IP Waarde IP20
Chipset -
Afmetingen 119x47x23mm
* Mogelijk worden niet alle functies ondersteund
//