Milight / MiBoxer 4 Watt E14 RGB+CCT Kaarslamp FUT108

€12,95
Niet op voorraad
De hoeveelheid '4 Watt E14 RGB+CCT Kaarslamp FUT108' overschrijdt ons huidige voorraadniveau. Om deze reden kan het langer duren voordat uw bestelling is verwerkt.
Artikelcode LED-FUT108
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

Milight / MiBoxer 4 Watt E14 RGB+CCT Kaarslamp

 

Deze zuinige kaars LED-lamp van Mi-Light met een verbruik van maar 4 watt kan bestuurd worden met de bijbehorende RGB + CCT afstandsbediening. Hierdoor kunt u overal in huis prachtige kleuren creëren. Verlicht naar wens bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer en/of keuken. Uiteraard is de RGB + CCT LED-lamp ook geschikt voor het gebruik in restaurants, bars en andere ruimtes. Door het gebruik van deze LED-lamp, kunt u tot wel 80% energie besparen. De lamp beschikt over een E14 fitting en een levensduur van maar liefst 50000 uur!

 

Verandering van het kleurbereik

U kunt door middel van de bijbehorende RGB+CCT afstandsbediening 16 miljoen kleuren creëren en transformeren. De kleur, kleurtemperatuur, verzadiging en helderheid ligt vanaf nu in uw handen. Met de kleurencirkel kunt u de gewenste kleur kiezen en met de “saturation control” de verzadiging van de kleur. Naast deze kleuren kan de lamp ook ingesteld worden in de verschillende wit kleuren. Het kleurbereik van deze candle light is 2700K extra warm wit tot 6500K koud wit. Wilt u de helderheid van de RGB + CCT LED-lamp aanpassen? Dan kunt u het licht dimmen met de “Brightness Dimming” toets. Door op “M” (Mode) te klikken, kunt u verschillende kleurprogramma’s kiezen. Met “S” kunt u de snelheid van het kleurprogramma instellen.

Hoe te installeren?

De LED-lamp is zeer gemakkelijk te installeren en te besturen via de Mi-Light RGB + CCT afstandsbediening. Allereerst plaatst u de lamp in de juiste fitting. Om de lamp te koppelen met de afstandsbediening via 2.4GHz RF, dient u er eerst voor de zorgen dat de lamp uit staat. U zet vervolgens de lamp aan en klikt binnen 3 seconden 3 keer op de gewenste zone-knop. Het koppelen is klaar als het licht drie keer groen knippert. Wilt u de LED-lamp van Mi-Light ontkoppelen? Schakel dan het licht uit en weer aan en druk binnen 3 seconden 5 keer snel op de juiste zone. Bij slagen zal de lamp rood gaan knipperen.

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
Specificaties
Merk Milight / MiBoxer
Artikelcode Fabrikant FUT108
Fitting E14 (Kleine Fitting)
Wattage 4 Watt
Input Voltage AC 100 ~ 240 Volt / 50~60Hz
Kleuren RGB + Warm wit + Koud Wit
Connectie Radiografisch
Compatible met Afstandsbediening, wandpaneel of App
Branduren 50.000
Licht Kleur 2700K ~ 6500K
Lumen per LED Ja
LED Type
Afstandsbediening Optioneel
Lumen 300 Lumen
Verlichtingshoek 180°
CRI >80
Werk temperatuur -10° ~ 40°C
Materiaal Behuizing Aluminium + Plastic
Afmetingen 110 x 37.5mm
Geschikt voor inbouw armatuur
//