TOPMET Aluminium T profiel 2 meter voor indirect licht Back10

Merk: TOPMET
|
€19,95
Op voorraad (14)
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
Binnen counting... besteld, morgen in huis!
Artikelcode LED09061
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

Aluminium T profiel 2 meter voor indirect licht

LED verlichting voor in de woonkamer, dat is een wens die wij vaak horen.
Maar hoe werk je een ledstrip weg in de woonkamer zonder dat je tegen de ledjes aan kijkt? Niet elke woonkamer heeft een verlaagd plafond of een koof om de ledstrip makkelijk in weg te werken. Speciaal voor situaties zoals deze is er nu het T-profiel van Topmet. Door de T-vorm van het profiel, is het mogelijk om tot vier ledstrips te plakken in het profiel. Door de brede rand van het profiel zullen de ledstrips volledig onzichtbaar zijn en naar wens een brede of een smalle strook indirect licht leveren, op welke hoogte u het profiel ook plaatst.

Indirect licht met een ledstrip

Veel profielen gebruiken een cover (afdekkap) om het zichtbare licht te breken of de individuele ledjes te verbergen. Bij dit T profiel voor indirect licht is een cover volledig optioneel en vaak helemaal niet nodig. Aan de onderzijde van het profiel is plek voor twee ledstrips aan elke zijde schijnend naar beneden en twee ledstrips per zijde welke op zij schijnen. 
Back10 afmetingen

Alleen de strips die opzij schijnen kunnen met een cover worden voorzien. In sommige situaties is dit toch handig om de strip stofvrij te houden of om het licht wat diffuser te laten schijnen.

De Maximale breedte van de te plaatsen ledstrips is 10mm. Dit betekend dat al onze ledstrips met één kleur en RGB ledstrips in dit profiel kunnen worden toegepast.

kleur van het profiel

Als u het profiel direct in het zicht gaat plaatsen, is het natuurlijk belangrijk dat deze de kleur heeft die past in uw interieur. Wij bieden dit profiel aan in drie kleuren, direct uit voorraad leverbaar.
Het profiel is beschikbaar in aluminium zilverkleurig, in het geanodiseerd zwart of in het gelakt wit. Maak uw keuze aan de rechterzijde via het pull-down menu. Wit is standaard bij ons RAL9003. De profielen zijn ook bestelbaar in RAL9010. Om de profielen in RAL9010 te laten lakken is er een minimale bestelhoeveelheid van 50 stuks. Heeft u interesse, laat dit ons dan weten.

T profiel voor indirect licht

LED profiel met cover

Welke cover heb ik nodig? Deze vraag krijgen wij vaak. Met onderstaande afbeelding proberen wij duidelijk te maken welke keuzes u heeft en wat het effect is op het licht van de ledstrip.
Linksboven ziet u de transparante cover.
Rechtsboven ziet u de milky cover.
Linksonder ziet u de milky click-cover (deze is niet geschikt voor dit type profiel).
Rechtsonder ziet u de frosted cover.

LED Profiel covers

 

Accessoires voor dit profiel:

Aan de rechterzijde zit u een aantal Aanbevolen Combinaties staan. Dit zijn voornamelijk de beschikbare covers voor het geselecteerde profiel. Soms komt het voor dat u extra eind dopjes of extra bevestigingsklemmen nodig heeft. Bij sommige profielen zijn er meer accessoires beschikbaar zoals 90 graden hoek connectoren of speciale klemmen om 2 profielen aan elkaar te verbinden. Bekijk hieronder de pagina met al deze gerelateerde artikelen:
 


Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
Specificaties
Materiaal Aluminium geanodiseerd
Hoogte 13.5mm
Breedte 40mm
Binnenmaat 11.2mm
Lengte 2 meter
Afdekkap Optioneel
Inclusief Accessoires Optioneel
//