Ledstrips voor vloeren

€104,95

Ledstrip vloer

Wil je de verlichting in jouw woonkamer, slaapkamer of kantoorruimte op een mooie manier verbeteren? Dan zijn ledstrips voor in de vloer een goede oplossing. Hiermee voeg je namelijk een extra dimensie aan verlichting toe aan de ruimte. En het voordeel? Er wordt geen hoekje vergeten! De ledstrips voor de vloer zijn speciaal gemaakt voor de vloer, waardoor het niet uitmaakt waar je ze gaat plaatsen. De verspreiding van licht is sensationeel en daarbij is het ook nog eens gemakkelijk te bedienen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van ledstrips in de vloer? Bij LEDStripXL ben je aan het juiste adres voor verlichting in jouw vloer.

Een ledstrip in de vloer voor een mooi effect

 Wanneer je de ledstrips in de vloer plaatst, ontstaat er een gelijkmatige verspreiding van het licht. De ledstrips kunnen gemonteerd worden op diverse plekken, zoals een plek waar een goede afscheiding is van twee verschillende ondergronden, een plek waar er verschil is in hoogte of gewoonweg langs alle randen, ook kun je denken aan speelse lijnen in de vloer, weggewerkt in een aluminium profiel. Hierdoor is de gehele ruimte goed voorzien van verlichting en zal het nooit te donker worden. Wanneer je deze vloer ledstrips gaat dimmen, wordt het helemaal gezellig in huis.

Het monteren van de ledstrip vloer

Zorg ervoor dat je een ledstripprofiel geschikt voor inbouw hebt, waar de ledstrip gemakkelijk in gemonteerd kan worden. Hierdoor wordt de ledstrip goed beschermd en ontstaat er een strakke lijn met verlichting. Dit profiel zorgt er ook voor dat er gewoon over de ledstrip heengelopen kan worden, dit geeft een onbezorgd gevoel in huis. Hiermee wordt het gemak dus gegarandeerd. Wij bieden je een ruim assortiment met ledstrips die geschikt zijn om in de vloer te verwerken, zodat de sfeer in huis optimaal is. Kies daarbij welke kleur die van toepassing is in jouw interieur.
  

Vloer ledstrips van LEDStripXL

Heb je onze vloer ledstrips al bekeken? Als je hierover nog een vraag hebt of wellicht eerst advies wilt ontvangen, kun je natuurlijk contact opnemen met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je namelijk graag verder en voorzien je daarbij van een passend advies. Kijk ook voor meer accessoires voor ledstrips op onze website, want wellicht zit er nog wat voor jou tussen. Voor meer inspiratie verwijzen wij je graag door naar onze showroom, zodat je met eigen ogen kunt zien wat het effect is van ledstrips in de vloer. Wij geven je graag persoonlijk advies, zodat je binnenkort ook prachtige ledstrips in de vloer hebt verwerkt.

//