Zoekt u een LED bouwlamp? Wij hebben een ruim assortiment LED bouwlampen van absolute topkwaliteit. Bij ons heeft u keuze uit verschillende kleuren, met of zonder bewegingszender en oplaadbaar of niet. Zo is er voor iedereen wel een geschikte bouwlamp met LED verlichting te vinden.
 
Energie besparen met ledverlichting kan op diverse manieren. Naast ons breed assortiment aan ledstrip verlichting bieden wij ook verscheidene soorten werkverlichting met LED aan. In deze rubriek vindt u diverse led bouwlampen (ook wel led floodlights genoemd). Kortom, alles wat u nodig heeft om uw oude verlichting te vervangen voor energiezuinige led verlichting.

LED Bouwlamp

Dit type schijnwerper met ledverlichting is de afgelopen jaren erg populair geworden in Europa. LED bouwlampen zijn nu eenmaal veel zuiniger in gebruik dan de traditionele halogeen versies. U bespaart al snel 80% energie ten opzichte van een oude soort bouwlamp wanneer u deze vervangt voor een led bouwlamp. Bij het kiezen van een LED bouwlamp heeft u ruimte keuze uit verschillende soorten. Zoekt u een oplaadbare LED bouwlamp? Of een bouwlamp met bewegingssensor? Voor iedereen is er wel een geschikte bouwlamp met LED verlichting te vinden in ons assortiment.

LED bouwlampen van topkwaliteit

Bent op op zoek naar een professionele LED bouwlamp van topkwaliteit? Alle LED bouwlampen in ons assortiment hebben een lange levensduur. De LED bouwlampen staan bekend om de hoge prijs-kwaliteitsverhouding. De bouwlampen in ons assortiment beschikken over een led chip en driver van hoge kwaliteit, daarnaast zijn alle modellen voorzien van een stevige behuizing. Bouwlampen krijgen natuurlijk te maken met verschillende omstandigheden zoals stof, regen en vuil. Een bouwlamp moet dan ook tegen een stootje kunnen. Onze bouwlampen zijn stofvrij en waterbestendig. Zoekt u een LED bouwlamp waarbij u verzekerd bent van een lange levensduur? Bestel direct in onze webshop!

LED bouwlamp met sensor

Wilt u graag een LED bouwlamp met sensor? Wij hebben in ons assortiment diverse LED bouwlampen met een bewegingssensor. Deze lampen zijn voorzien van een infrarood sensor die beweging detecteert. Zo schakelt de lamp pas in zodra er iemand dichtbij is. Naast het detecteren van beweging kan de sensor ook zien of het donker genoeg is. Als het nog licht genoeg is, dan zal de lamp niet inschakelen.

LED Floodlights

LEDStripXL heeft de volgende soorten in haar assortiment:
Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via de telefoon, e-mail of live-chat.

Bekijk alle categorieën

//