LEDstrip Afstandsbedieningen

LED strip afstandsbedieningen en controllers. Bedien uw led strip verlichting met RF (2.4G radiosignaal) IR (infrarood) Bluetooth of WiFi. Compleet plug & play

€19,95
Sale
LEDStrip 4-zone dimmer RF SET
€16,95 €19,89
Sale
LEDStrip 4-zone dimmer RF+WiFi SET
€34,95 €48,95
Sale
LED RGB 4-Zone RF+WiFi SET
€34,95 €48,95
€16,95
Sale
LEDStrip RGBW 4-Zone RF+WiFi SET
€34,95 €48,95
Sale
RGBW LEDStrip 4-zone SET
€16,95 €29,95
Sale
5-in-1 draadloze 2.4G Smart LED Controller LS2
€14,85 €17,95

LED Strip afstandsbedieningen

Alle LED strips die wij verkopen zijn op afstand te bedienen door middel van een afstandsbediening. Met een afstandsbediening kunt u bijvoorbeeld de kleur instellen, de verlichting dimmen of een speciaal verlichtingsprogramma kiezen. Ook is het mogelijk om vanuit uw luie stoel de strip aan of uit te zetten.
Wilt u graag uw ledstrip op afstand bedienen? Maak dan een keuze uit de het type signaal en kies de juiste soort voor uw strip! De icoontjes op de afbeeldingen helpen u hierbij. Kijk voor gedetailleerde uitleg over deze icoontjes in de hoofdrubriek LEDstrip accessoires. Klik op lees meer voor alle tekst en uitleg.

 

Draadloze technologie

Onze LEDstrips kunnen bediend worden via Infra Rood (IR), Radio Frequentie 2.4G (RF), WiFi en via Bluetooth. Bij een infrarood afstandsbediening moet u richten op een ontvangertje. De afstand tot de ontvangen is beperkt tot 5 a 7 meter. RF gaat door muren heen en kan bediend worden op een afstand van 20 tot 25 meter. Het bedienen van de strip via WiFi of Bluetooth kan door middel van een App voor uw smartphone of tablet. Het voordeel van Wifi is dat u op uw eigen netwerk door het hele huis heen uw verlichting kan bedienen.

Milight als favoriete afstandsbediening systeem

Wanneer u voor RF kiest, raden wij het gebruik van een Milight systeem aan. De afstandsbedieningen en controllers van dit merk zijn van hoge kwaliteit en toch erg scherp geprijsd! Het bijkomende voordeel is dat alle losse onderdelen goed met elkaar gecombineerd kunnen worden en er meerdere afstandsbedieningen op 1 controller of meerdere controllers op 1 afstandsbediening gebruikt kunnen worden.
Wilt u dus bijvoorbeeld met 1 afstandsbediening meerdere ledstrips op verschillende plekken besturen? Dan kunt u twee of meer kastjes aansluiten op deze afstandsbediening en deze afzonderlijk van elkaar bedienen. Via uw smartphone of tablet kan dit ook door middel van een gratis meegeleverde app. 
Bekijk alle producten van milight HIER

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »