Neon Logo met LED Smiley - RGB Multikleur logo met afstandsbediening

€149,95
Niet op voorraad
De hoeveelheid 'Neon Logo met LED Smiley - RGB Multikleur logo met afstandsbediening' overschrijdt ons huidige voorraadniveau. Om deze reden kan het langer duren voordat uw bestelling is verwerkt.
Binnen counting... besteld, morgen in huis!
Artikelcode LED-LOGO-SMILEY-RGB
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

Neon logo LED - Smiley RGB multikleur

Geef je interieur een glimlach met een Neon logo van LED in de vorm van een Smiley. Breng elke dag een lach op je gezicht met deze vrolijke smiley en kies de kleur die jij erbij vindt passen voor die dag! De kleur van het logo is RGB wat Rood Groen Blauw betekend maar door de meegeleverde afstandsbediening kun je talloze tussenkleuren kiezen of een programma waarbij het licht knippert, fade of langzaam verspringt. Het logo wordt op maat gemaakt dat betekend dat op het moment dat je de bestelling plaatst, wij direct aan de slag gaan om het logo te laten vervaardigen. Wilt u een ander model of vorm bestellen? Bekijk hier de custom neon sign pagina of neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Neon logo van energiezuinig LED

Traditionele neon borden en neon logo’s verbruiken veel energie en gaan niet erg lang mee. Onze neon logo’s worden gemaakt met LED neon wat veel energiezuiniger is en een veel langere levensduur heeft en om deze reden veel duurzamer is. Zelfs bij dagelijks gebruik gaat het logo jarenlang mee en is in veel gevallen de stroom adapter het eerste onderdeel dat vervangen dient te worden, iets wat een eenvoudige handeling is.

Neon logo van LED bestellen

Wanneer je een neon logo bij ons besteld zoals deze smiley, gaat de order direct in productie, na maximaal 7 tot 10 dagen (inclusief weekenddagen) leveren wij het logo bij jou thuis af. Het logo wordt plug&play geleverd dat wil zeggen dat je het alleen hoeft op te hangen, stekker in het stopcontact en klaar! Geen ingewikkelde installatie of bouwpakketten.
Het ophangen van het logo is ook eenvoudig, bij elk logo leveren wij voldoende bevestigingsschroeven en het logo heeft altijd het juiste aantal boorgaten om het correct op te kunnen hangen. We zorgen er altijd voor dat het logo een snoer van 2 meter tot aan de stroom adapter heeft, zodat dit snoer eventueel weggewerkt kan worden.

Neon logo dimmen

Het neon logo is dimbaar, omdat het op DC 12 volt gelijkspanning werkt kan het eenvoudig worden gedimd met de meegeleverde afstandsbediening. Ook het aan en uit zetten en het regelen van de kleuren kan met de afstandsbediening die bij de doos in zit.

Neon logo voor binnen

Standaard wordt dit logo geleverd in een IP44 uitvoering, dit wil zeggen dat het stofdicht is maar niet goed bestand is tegen water. Een enkele druppel water zal geen problemen opleveren, er is geen mogelijkheid voor kortsluiting bij een beetje water maar voor buitengebruik is dit logo standaard niet geschikt. Het is wel veilig voor aanraken en kan prima in een ruimte worden opgehangen waar kinderen zijn, het is een 12 volt logo en dit is een erg lage en erg veilige spanning.  

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
//