Oplaadbare LED Nachtlamp met bewegingsmelder en Magnetische bevestiging

€9,95
Niet op voorraad
Artikelcode LEDL01
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

Oplaadbare LED Nachtlamp met bewegingsmelder en Magnetische bevestiging

Instelbare lichtkleur

De nachtlamp is in te stellen in 2 lichtkleuren, warm wit en koud wit. Het instellen van de lichtkleur is mogelijk met de schakelaar aan de zijkant. Naast het instellen van de lichtkleur kun je met deze schakelaar ook de sensor in- en uitschakelen.

PIR Bewegingssensor

De oplaadbare nachtlamp schakelt automatisch in als er beging gedetecteerd wordt. Het bereik van deze sensor is ongeveer 3 meter met een detectiehoek van 120°. Na de laatste beweging zal de lamp nog ca. 15 seconden blijven branden.

Naast dat de sensor beweging detecteert, ziet de sensor ook of het licht of donker is. De lamp gaat pas aan wanneer er ook daadwerkelijk verlichting nodig is. Doordat de nachtlamp niet aan gaat als het licht is zal de accu ook een stuk langer meegaan.

Oplaadbare accu via USB

De nachtlamp bevat een ingebouwde accu van 700mAh. Op een volle lading zal deze accu bij gemiddeld gebruik ca. 1 maand mee gaan. Het opladen van de accu gaat heel simpel. Dankzij de magnetische bevestiging is de lamp makkelijk mee te nemen naar een plek waar hij op te laden is. Sluit de Micro USB kabel aan op een stroomadapter en aan de nachtlamp. De indicatie LED gaat ROOD branden als hij aan het opladen is. Zodra het laden klaar is zal de indicatie LED GROEN gaan branden.

Magnetische bevestiging

De oplaadbare nachtlamp wordt geleverd inclusief een handige magnetische ophang mogelijkheid. Het metalen plaatje bevat een dubbelzijde 3M tape voor de bevestiging aan de wand, plafond of in een kast. De lamp bevat ook een magneet waardoor deze gemakkelijk aan de bevestigde magneet blijft hangen.

Toepasbaar als:

- Kastverlichting
- Kinderkamer
- Nachtlamp
- Keukenverlichting

Specificaties:
- Kleuren: Warm wit en Koud wit instelbaar
- Accu: 700mAh
- Inclusief oplaadkabel
- Afmetingen: 86 x 18mm

 

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
//