GLEDOPTO Zigbee PRO Color and White 4 Watt MR16 Spot 25° lens

Merk: GLEDOPTO
|
€19,95 €24,95
Op voorraad (14)
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
Binnen counting... besteld, morgen in huis!
Artikelcode GL-S-004P-25D
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

GLEDOPTO Soposh Zigbee PRO RGB+CCT 4 Watt MR16 Spot met 25° lens

 

Volledige kleurbereik

Met deze 4 Watt Zigbee MR16 lamp op 12 volt heb je de mogelijkheid om alle kleuren van de regenboog in te kunnen stellen. Naast dit grote kleurenspectrum is deze lamp ook instelbaar op de wit kleuren tussen 2000K en 6500K. De extra warm witte kleur van 2000K is vergelijkbaar met kaarslicht en is zeer prettig als sfeerverlichting. Heb je net wat meer licht nodig aan tafel dan stel je eenvoudig de kleur bij naar bijvoorbeeld daglicht wit.

Extra smalle verlichtingshoek van graden

Deze 12 volt MR16 spot van GLEDOPTO heeft een sterke lens waardoor de lichtbundel beperkt blijft tot 25°. Dit houdt in dat de verlichting voornamelijk naar beneden gericht zal schijnen. Hierdoor zal er een sterk verlichte spot te zien zijn op de vloer. Deze 4 watt spot is uitermate geschikt om voorwerpen uit te lichten.

 

Compatibiliteit

Deze 12 volt Zigbee 3.0 spot van 4 Watt is te koppelen met onder andere Philips Hue*, SmartThings, Apple HomeKit en Google Assistant. Ook is het mogelijk om deze te bedienen met Ikea Trådfri, Osram Lightify en Amazon Echo Plus. Via uw huidige smarthome app koppelt u deze eenvoudig aan uw bestaande lampen. * Niet alle functies in de app van Philips worden ondersteund. Enkel originele Philips producten genieten van 100% compatibiliteit.

Afstandsbediening en Wandpaneel (RF)

Naast dat deze full color 4 Watt MR16 spots aan te sturen zijn via het Zigbee protocol, zijn deze ook te bedienen met een fysieke afstandsbediening of wandpaneel. Deze bedieningen communiceren via een RF signaal met alle GLEDOPTO ledstrip controllers, lampen, spots, downlights, bouwlampen en tuinverlichting. Het wandpaneel heeft de mogelijkheid om 4 aparte groepen in te stellen. Met de afstandsbediening kunnen er 6 groepen apart van elkaar geschakeld worden.

Zigbee 3.0 (ZigbeeLightLink)

Dankzij het Zigbee 3.0 netwerk is het bereik vergroot van 20 meter naar 31 meter vergeleken met het oude Zigbee protocol. Daarbij heeft het Zigbee 3.0 netwerk een Mesh functionaliteit. Dit zorgt ervoor dat lampen onderling synchroniseren en samen een groter en sterker netwerk opbouwen.

GLEDOPTO PRO vs. PLUS 

Al onze GLEDOPTO Zigbee 3.0 lampen en spots zijn van de PRO serie. De PRO series brengen een groot aantal voordelen met zich mee. Zo starten ze sneller op bij het inschakelen, hebben een groter bereik en zijn de kleuren verfijnder in te stellen. De complete vergelijking van deze specificaties staat als laatste afbeelding weergegeven.

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
Specificaties
Merk GLEDOPTO
Artikelcode Fabrikant GL-S-004P
Fitting MR16
Wattage 4 Watt
Input Voltage AC / DC 12 Volt
Kleuren 2000 ~ 6500K + RGB
Connectie Zigbee Light Link + RF
Compatible met Philips Hue, SmartThings, Ikea Trådfri, Osram Lightify, Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa
Branduren 50.000
Licht Kleur Color and White
Lumen per LED Instelbaar 1 ~ 100%
LED Type
Afstandsbediening Optioneel
Lumen 250 ~ 300
Verlichtingshoek 25°
CRI >80
Werk temperatuur -20° ~ 60°
Materiaal Behuizing Aluminium + Plastic
Afmetingen 50 x 54mm
Geschikt voor inbouw armatuur Ja
//