Overzicht van de blogs van LEDStripXL

LED neon signs

  • Geplaatst op
LED neon signs

LED neon signs zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Laat een LED neon sign op maat maken van jouw bedrijfslogo of gebruik een LED logo met neon kleuren tijdens een evenement of in huis. In deze blog lees je meer over wat een LED logo is en wat je er zoal mee kan doen.

Soorten LED-lampen

  • Geplaatst op
Soorten LED-lampen

Het gebruik van LED lampen brengt veel voordelen met zich mee. Niet alleen is het ontzettend zuinig, ook is de levensduur van LED verlichting langer. Tegenwoordig is er een ruim assortiment beschikbaar. LED lampen met verschillende fittingen, verschillende kleuren, downlights, tuinlampen en ga zo maar door. In deze blog vertellen we je welke soorten LED lampen er zoal zijn en lees je meer over de voordelen van LED-verlichting.

Oplaadbare Yeelight LED kastverlichting

  • Geplaatst op
Oplaadbare Yeelight LED kastverlichting

Omdat LED verlichting weinig stroom gebruikt, zijn er allerlei leuke mogelijkheden voor oplaadbare Yeelight LED lampen. Met oplaadbare lampen zit je niet vast aan stopcontacten en kabels terwijl zo’n zuinige LED lamp relatief lang meegaat voor je ze moet opladen. Dat is op allerlei plaatsen handig, onder andere in kasten, de slaapkamer en in de keuken. In het assortiment van LEDStrip XL vind je bijvoorbeeld de oplaadbare Yeelight kastverlichting.

ZigBee-Philips Hue compatibiliteit

  • Geplaatst op
ZigBee-Philips Hue compatibiliteit

Dankzij de zogenaamde ZigBee technologie kun je onze LED producten eenvoudig laten samenwerken met slimme verlichtingssystemen zoals Philips Hue. Zo kun je onze LED strips bijvoorbeeld op afstand en automatisch aansturen via een Hue Bridge. Hoe dat werkt? We vertellen hieronder meer over onze ZigBee oplossingen en hoe ze compatibel zijn met het Philips Hue assortiment.

// //