LED neon signs

  • Geplaatst op
LED neon signs

LED neon signs zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Laat een LED neon sign op maat maken van jouw bedrijfslogo of gebruik een LED logo met neon kleuren tijdens een evenement of in huis. In deze blog lees je meer over wat een LED logo is en wat je er zoal mee kan doen.

Wat is een LED neon sign en wat kan je er mee?

Je ziet vast weleens stijlvolle led logo’s voorbijkomen. Niet zo gek, ze zijn namelijk ontzettend populair en te gebruiken in verschillende situaties. Plaats een LED neon sign in de woonkamer als decoratie, gebruik neon letters tijdens een bruiloft of plaats een logo in neon kleuren bij de ingang van je onderneming. In deze blog leggen we je uit wat een LED sign (ook wel een LED logo, tekst of slogan) is en wat je er zoal mee kan.

Wat is een LED neon sign?

Met een LED sign kan je een ruimte leuk aankleden tijdens een evenement, reclame maken voor je bedrijf of je interieur een boost geven. Vrijwel alle logo’s, teksten en afbeeldingen kunnen worden omgezet in een LED neon sign doordat er flexibele LED neon strips worden gebruikt. Een LED logo kan voorzien worden van de volgende kleuren:

  • Kleuren: blauw / rood / geel / lemon / oranje / goudgeel / roze / paars / ice-blauw / groen
  • Wittinten: warm wit / helder wit / koud wit
  • RGB (in verschillende kleuren instelbaar): alleen mogelijk bij een beperkt/eenvoudig design

Een logo, slogan of afbeelding voor je bedrijf

Heb jij een eigen bedrijf? Dan past daar heel goed een LED neon sign bij! Hang het logo van jouw onderneming in LED op de gevel van je bedrijfspand of plaats een tof neon sign in de kantine en/of op kantoor. Hebben jullie een slogan of visie? Dan kan dit ook in of aan het pand worden opgehangen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een neon sign / LED logo voor je bedrijf? Of wil je direct jouw ontwerp insturen om te kijken of dit mogelijk is als neon logo? Neem een kijkje op de pagina ‘LED neon logo en sign op maat’ of neem direct contact met ons op.

Neon letters voor op de bruiloft

Gaan jij en je partner trouwen? Of misschien wel iemand anders in de omgeving? Dan is het uniek om een gepersonaliseerd LED logo of neon sign op te hangen tijdens de grote dag. Ook zeer geschikt om cadeau te geven! Kies voor een mooie liefdes-quote als LED sign of laat een ontwerp op maat maken met jullie voornamen of achternaam en trouwdatum. Ook erg leuk, is een logo met jullie initialen, slogans zoals ‘better together’ en ‘Til death do us apart’. Of ga voor simpel en stijlvol met een LED logo met ‘Mr & Mrs’.  Hang het logo achter jullie op tijdens de ceremonie of maak een leuke plek waar gasten met de neon letters op de foto kunnen.

Neon letters voor de kinderkamer

Hoera, jullie krijgen een kindje! Neon letters zijn erg gaaf om in een babykamer of kinderkamer te hangen. De naam van jullie kindje kan in neon letters op de muur worden gehangen, of misschien wel de eerste letter van de voornaam. Het staat niet alleen heel leuk, het kan ook gebruikt worden als nachtlampje. Liever geen neon letters als LED logo maar een favoriet actiefiguur of een mooie prinses? Ook dat is mogelijk! Heb jij vragen over neon letters of neon signs voor kinderen? Neem contact met ons op en we helpen je graag.

Een LED neon sign voor een restaurant, café of bar

Je hebt ze vast weleens zien hangen: een pizzapunt, een open/closed bord of een cocktail in de vorm van een LED neon sign. Heb jij een restaurant, café, bar of andere horecagelegenheid? Dan is een LED neon sign ontzettend gaaf! Veel is mogelijk. Val extra goed op met een LED sign aan de gevel van je horecaonderneming. Of hang de gezellige signs op aan de muur of de bar!

LED logo’s zijn er voor in ieder interieur

LED logo’s hoeven niet over felle kleuren te beschikken of op te vallen. Het is ook mogelijk om een subtiel LED neon logo of sign op maat te laten maken en deze ter decoratie op te hangen in huis. Het kan heel stijlvol staan in de woonkamer, slaapkamer of misschien wel onder de veranda. Erg leuk voor de mannen? Een stoer LED logo in de mancave/gameroom! Dat maakt de ruimte toch helemaal af?!

Een LED logo in gave neon kleuren voor tijdens de feestdagen

Wie zegt dat LED logo’s in neon kleuren het hele jaar door moeten blijven hangen? Je kunt natuurlijk ook tijdens de feestdagen een LED logo ophangen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Kerstman, kerstboom of sneeuwpop tijdens de decembermaand? Of een Paashaas voor tijdens Pasen? Voor alle speciale gelegenheden en seizoen perikelen kan een logo of sign op maat worden gemaakt door LEDStripXL.

Nog vragen? Onze specialisten staan graag voor je klaar!

Heb je vragen over de unieke neon signs of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of kom direct diverse signs bewonderen in onze showroom in Deventer. We geven graag antwoord op al je vragen vertellen je hoe een LED logo op maat maken in zijn werk gaat.

// //