Oplaadbare Yeelight LED kastverlichting

Oplaadbare Yeelight LED kastverlichting

Omdat LED verlichting weinig stroom gebruikt, zijn er allerlei leuke mogelijkheden voor oplaadbare Yeelight LED lampen. Met oplaadbare lampen zit je niet vast aan stopcontacten en kabels terwijl zo’n zuinige LED lamp relatief lang meegaat voor je ze moet opladen. Dat is op allerlei plaatsen handig, onder andere in kasten, de slaapkamer en in de keuken. In het assortiment van LEDStrip XL vind je bijvoorbeeld de oplaadbare Yeelight kastverlichting.

Installeren Yeelight ‘closet light’

Kastverlichting installeren is traditioneel een lastige klus. Niet alleen moet je op zoek naar een passende lamp die je subtiel in de kast kunt aanbrengen. Je moet die lamp vervolgens ook nog aansluiten op het lichtnet. Kabeltjes trekken, gaten boren, er is menig weekend mee verknalt (en soms ook nog de kast). Je zou dus liever een draadloze lamp gebruiken.

In het Yeelight assortiment vind je een set mooie LED kastlampjes. Yeelight Closet Light verlichting biedt verschillende zeer platte lampen in verschillende lengtes, van 20 tot 60 centimeter. Met een dikte van minder dan een centimeter en een breedte van 4 centimeter kun je ze zeer eenvoudig installeren in ondiepe kasten en ladekasten. Ook in de keuken vormt het de ideale bijverlichting. De montage doe je met dubbelzijdige tape of met een magneetstrip en omdat ze inderdaad oplaadbaar zijn, hoef je in die kleinere ruimtes geen kabels te trekken. De lampen zijn zowel in zwart als zilver verkrijgbaar en geven sfeervol warm licht (2700K Warm Wit).

Laag stroomgebruik

Laten we als voorbeeld de Yeelight kastlamp van 20 centimeter nemen. Deze gebruikt slechts 1,8 Watt, waardoor de lamp met een volle accu van 1100mAh een brandtijd heeft van vijf uur. De accu is bovendien netjes in de lamp verwerkt. Vijf branduren is lang als je je realiseert dat de verlichting in kastlades natuurlijk weinig wordt gebruikt. Doe je een kastlade dagelijks vijf minuten open (en wie doet dat écht?), dan moet je de Yeelight draadloze lamp slechts eens in de twee maanden opladen. Dat opladen gaat bovendien erg eenvoudig. De meegeleverde usb-c oplaadkabel kun je aansluiten op iedere gangbare usb adapter.

Yeelight slimme beweging- en lichtsensor

Dankzij de slimme features van de Yeelight verlichting houd je het stroomverbruik minimaal. Dankzij een bewegingssensor zorg je dat je kastlamp automatisch weer uitgaat als je de deur sluit. De sensor detecteert ook als er al voldoende licht is, en zal dan vanzelf uitgaan. Met die gecombineerde beweging/licht sensor kun je Yeelight ook gebruiken voor de verlichting onder de keukenkastjes. Ook als nachtverlichting en als in- of uitstapverlichting bij bed is zo’n Yeelight LED lamp erg handig. Overigens hebben de Yeelight LED lampen natuurlijk ook nog gewoon een standaard schakelaar.

Meer advies over Yeelight LED verlichting

Check het LEDStrip XL assortiment en uiteraard adviseren we je graag over alle mogelijkheden.

// //