COB LEDStrip Extra Warm Wit - 2700K - 5 meter - 24 Volt - IP54 - Cut Anywhere

€54,95
Op voorraad (8)
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
Binnen counting... besteld, morgen in huis!
Artikelcode LED-CA-COB2016MC-2700-5
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

COB LEDStrip Extra Warm Wit - 2700K - 5 meter - 24 Volt - IP54 - Cut Anywhere

Verlicht jouw interieur of project met deze nieuwste lijn COB LED Strips in 2700K extra warm wit. Met een CRI van 90 heeft de strip een extra warme gloed die perfect past in de woonkamer, keuken of slaapkamer. De strip heeft maar liefst 528 COB chips per meter waardoor er een volledig onafgebroken lichtlijn ontstaat. 

COB LED strip zuinig in verbruik

Met 950 lumen per meter en maximaal 10 Watt verbruik wanneer de strip niet gedimd is, heeft deze strip een effectieve lichtopbrengst van 95 lumen per Watt. Dit is erg zuinig en omdat er door de structuur van de COB vrijwel al het licht effectief uitstraalt, is deze soort strip niet alleen esthetisch erg fraai maar is de led strip ook een energiebewuste keuze voor verlichting in en om het huis.

COB LED Strip waterdicht

Veel COB led strips zijn niet bestand tegen spatwater omdat de PCB (printplaat) vaak wordt gebruikt om direct de stroom op aan te sluiten. 
Op het eerste gezicht lijkt onze strip ook niet waterdicht te zijn:
2700K cut anywhere PCB

Echter doordat er een IP54 Nano coating over de strip is aangebracht (transparant en geen invloed op het licht) Is onze COB strip wel spat waterdicht en beschermd tegen aanraking.
Toch kunnen de speciale COB connectoren, welke aan de zijkant van dit artikel te bestellen zijn, wel plug en play worden gebruikt in combinatie met onze COB strips. De connectoren zijn namelijk voorzien van kleine pinnetjes welke door de waterdichte laag in de printplaat van de strip bevestigd kunnen worden om zo de connectie naar de volgende strip of naar een stroom aansluiting te realiseren. 
Omdat dit de cut-anywhere versie isdus de strip kan op elke plek worden geknipt, hoeft u niet op te letten waar u knipt maar kan u exact de lengte kiezen die u nodig heeft.

LED Strip COB afmetingen

De strip is in totaal 8mm breed inclusief de PCB (printplaat). De hoogte is slechts 1.8mm op het dikste gedeelte. De strip kan overal worden geknipt/ingekort. Hier kunnen ook de connectoren of eventueel solderingen op worden aangebracht.
Voor het gemak hier ook de afbeelding met alle afmetingen en specificaties:
COB Cut Anywhere PCB detail

De strip kan maximaal onder een temperatuur van 80 graden celsius functioneren maar aangeraden wordt hieronder te blijven. Dit betreft operationele temperatuur dus inclusief de warmte van de strip zelf. De bewaartemperatuur is -20 tot +60 graden celsius.

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
Specificaties
Licht Kleur 2700K
Kleuren Extra Warm Wit
SMD Type COB2016MC
CRI 90+ RA
LEDS per Meter 528 Chips
Lumen per Meter 551
Lumen per LED
Waterdichtheid IP54 Nano coated
Lichthoek 180 Graden
Input Voltage 24V
Verbruik per meter 10 Watt
Dimbaar Ja
Branduren 50.000
PCB Kleur Licht Bruin
Plakstrip Ja, 3M Plakstrip
Aansluiting 2 aderige stroomdraad rood voor + en zwart voor -
Knipbaar overal
Lengte 5 meter
Breedte 8mm
Dikte 1.8mm
Benodigde Transformator 24V 60W
Energie Label EC:EPREL:
//