Milight / MiBoxer Draadloos 2,4Ghz Inbouw Wandpaneel 230 Volt 4 Zone RGB+CCT

€24,95
Op voorraad (12)
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
Binnen counting... besteld, morgen in huis!
Artikelcode LED-T4
EAN 8720088764510
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

Milight 2.4GHz Draadloos 4-zone Wandpaneel voor RGB + CCT LEDStrips, Downlights, Lampen en Spots.

Koppel een eindeloos aantal aan lampen, ledstrips of downlights en controllers voor ledstrips aan het draadloze T4 wandpaneel van Mi-Light. U kunt deze koppelen aan één van de 4 diverse zones. Door gebruik te maken van het draadloze wandpaneel, kunt u zeer flexibel verschillende groepscombinaties creëren. Koppel bijvoorbeeld uw ledstrips per ruimte aan één zone en bedien deze door middel van het touch panel. U kunt de kleur en kleurtemperatuur regelen, maar ook de lichtsterkte en verzadiging. Daarnaast kunt u met één afstandsbediening een onbeperkt aantal lampen en controllers bedienen.

Geschikt voor Mi-Light producten en RGB+DualWhite LED-strips

Het 4-zone wandpaneel is geschikt voor de specifieke Mi-Light producten, zoals de ledlampen, spots, downlights en schijnwerpers, maar ook voor RGB + Dual White ledstrips. Let op, hiervoor dient u wel gebruik te maken van een zonecontroller.

Mogelijkheden

Het T4 wandpaneel van Mi-Light is geschikt om uw lampen aan of uit te doen, maar uiteraard kan het touch panel veel meer dan dit. U kunt de gekoppelde verlichting namelijk ook dimmen, uw favoriete kleur instellen door middel van de kleurencirkel of gebruik maken van de functie “mode”. Met deze knop kunt u uit 9 verschillende programma’s kiezen, welke zorgen voor gave licht-effecten. Via de “S” knop kunt u deze sneller of langzamer laten afspelen.

Stijlvol uiterlijk

Het compacte wandpaneel van Mi-Light beschikt over een modern uiterlijk, mede door het glazen antikras plaatje. Deze zorgt voor een gave uitstraling, maar zorgt er ook voor dat het product goed beschermt is tegen krassen en extra duurzaam is.

Gebruiksaanwijzing

Installeren van het wandpaneel:
Allereerst installeert u het wandpaneel op een centrale plek in huis. Er wordt gebruik gemaakt van de 2.4GHz radio frequentie (RF), waardoor er een bereik is tot 30 meter. Het beste kunt u het paneel dus plaatsen op een plek waar het bereik het grootst is in het hele huis. 

Het aansluiten van de ledstrips:
Om ledstrips te kunnen dimmen, heeft u altijd een zonekastje nodig. Sluit uw ledstrips aan op het zonekastje, waarna deze gekoppeld dient te worden aan de transformator. De transformator gaat in het stopcontact. Er kunnen meerdere strips worden aangesloten op één zonekastje.

Het koppelen van de ledstrips met het Mi-Light wandpaneel:
Door middel van het zonekastje kunt u de LED-strips draadloos aansluiten op het wandpaneel. Het enige wat u dient te doen, is de stekker van de transformator waar uw ledstrips op aangesloten zijn uit het stopcontact te halen en deze weer in te pluggen. Zodra de stekker van de transformator in het stopcontact gaat, zoekt het zonekastje naar een signaal. U heeft nu drie seconden om de gewenste zone driemaal snel aan te tikken op het wandpaneel. Na het drie keer tikken binnen de drie seconden tijd, gaat het lampje branden. U weet op dit moment dat het koppelen geslaagd is.  Vanaf nu kunt u de verlichting besturen door middel van het touch panel.

Productspecificaties:

✔ Productnaam: 4-Zone RGB + CCT Smart Panel.
✔ Productcode: T4
✔ Geschikt voor alle RGB+CCT producten van Mi-Light
✔ Geschikt voor het reguleren van de kleur, kleurtemperatuur, verzadiging en helderheid.
✔ Via 2.4GHz (RF) een storingsvrij en ruim bereik tot 30 meter.
✔ Werkt op 90 ~ 240 Volt
✔ Compact, stijlvol en duurzaam.
✔ Gemakkelijk in gebruik te nemen.
✔ Stand-by vermogen: 20uA.
✔ Werktemperatuur: -20 -60 ℃.
✔ Zendvermogen: 6dBm.
✔ Modulatiemethode: GFSK.
✔ Kleur: wit.
✔ Productafmetingen: 86mm x 86mm x 33mm.
✔ Inclusief handleiding.

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
//