Milight / MiBoxer Draadloos Wandpaneel en Afstandsbediening Combi voor LED Strips K2

€14,95
Op voorraad (11)
Binnen counting... besteld, morgen in huis!
Artikelcode LED-K2-WH
EAN 8720088762189
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

Draadloos Wandpaneel en Afstandsbediening Combi voor LED Strips K2

Bedien jouw LED Strip of LED Lamp met dit stijlvolle wandpaneel welke tevens gebruikt kan worden als afstandsbediening. Het ontwerp van dit wandpaneel maakt het de perfecte oplossing voor wanneer je niet kan kiezen tussen een wandpaneel en een afstandsbediening. De ronde afstandsbediening kan eenvoudig in en uit de basis worden gehaald door de magnetische strip aan de achterkant van de afstandsbediening. Kies tussen de witte uitvoering en de zwarte uitvoering van dit wandpaneel in het pull-down menu.

Geschikt voor led strip één kleur en instelbaar wit (dual white)

Dit 2-in-1 wandpaneel is voor zowel LED Strips / LED lampen met één kleur als voor LED Strips / LED lampen Dual White (instelbaar wit) geschikt. Wanneer er een led strip is aangesloten met een enkele kleur zoals wit, kan deze gedimd worden met de DIM+ en DIM- knoppen op de afstandsbediening. Heb je een instelbaar witte ledstrip aangesloten op de controller, dan kun je naast de DIM knoppen ook de CCT+ en CCT- knoppen gebruiken om de strip warmer of kouder te zetten. CCT+ zal de strip meer warm wit laten schijnen en CCT- zal meer koud wit licht instellen. Speel met de instellingen tot je de gewenste kleur voor jouw led strip of LED lamp hebt gevonden.

2.4GHz RF signaal

Deze afstandsbediening/wandpaneel combinatie werkt met een 2.4GHz signaal voor het aansturen van de gekoppelde controller. Dit signaal is perfect voor binnenshuis omdat het tot 30 meter kan overbruggen en door muren en deuren gaat. Er hoeft dus niet op de controller of lamp gericht te worden. Zolang de controller of lamp in het bereik is van de afstandsbediening zal deze bedient kunnen worden voor aan/uitzetten, dimmen en de kleurtemperatuur regelen. 
De afstandsbediening werkt op een CR2032 3V batterijtje. Deze zijn niet inbegrepen in de set.

Koppelen met lamp of controller

Lampen van Miboxer/Mi-Light gaan direct na het inpluggen van de lamp in de fitting gedurende 5-10 seconden zoeken naar een signaal van een afstandsbediening om gekoppeld te worden. Heb je een Miboxer lamp welke op 2.4GHz werkt? Hou de afstandsbediening er dan bij wanneer je deze in de fitting draait. Het SET knopje op de achterkant van de controller dient binnen de koppelperiode van de lamp ingedrukt te worden om de afstandsbediening te koppelen met de lamp. De lamp zal na het succesvol koppelen een aantal keer knipperen om het duidelijk te maken dat de lamp succesvol is gekoppeld aan de afstandsbediening.
Wil je een FUT controller koppelen met de afstandsbediening? Volg dan de stappen voor het koppelen zoals in de handleiding van de controller staat vermeld. Sommige Miboxer controllers werken vergelijkbaar met de lampen, ze zoeken na het aansluiten van de stroom naar een signaal. Andere controllers hebben een knop om te 'pairen' met een controller. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op en wij helpen je stap voor stap met het koppelen en andere functies van de afstandsbediening en/of controller.

K2 aansluitschema

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
//