Milight / MiBoxer 2-in-1 DualWhite + Single Color 2.4G LED Strip PRO Controller 20A Output

€19,95
Niet op voorraad
De hoeveelheid '2-in-1 DualWhite + Single Color 2.4G LED Strip PRO Controller 20A Output' overschrijdt ons huidige voorraadniveau. Om deze reden kan het langer duren voordat uw bestelling is verwerkt.
Artikelcode LED-FUT035P+
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

MiBoxer 2-in-1 DualWhite + Single Color 2.4G LED Strip PRO Controller 20A Output

Nieuw: 2-in-1 PRO model FUT035P+. Combineert de Single Color en Dual White PRO controller in 1 model. Maximaal 20 Ampère voor 24 meter 24V Dual White led strip.

Volledige (wit) kleur instelbaarheid

CCT staat voor Correlated Color Temperature wat inhoud dat de witte lichtkleuren met elkaar gemengd kunnen worden. Hierdoor is het dus mogelijk om iedere gewenste witkleur in te stellen zoals extra warm wit, helder wit of koud wit. Het bereik van deze instelbaarheid is afhankelijk van het type ledstrip dat gebruikt wordt. Onze DualWhite ledstrips hebben een warm witte kleur van 2500K en een koud witte kleur van 6500K. 

Naast het instellen van de juiste kleur is het uiteraard ook mogelijk de verlichting te dimmen. Dit kan traploos van 1 tot 100%.

Push dimming

Naast het dimmen met de app of afstandsbediening is het ook mogelijk om te dimmen met een PushDim schakelaar. De ledstrip controller bevat hiervoor een speciale bedrade aansluiting waar de schakelaar op aangesloten wordt. Druk je 1x op de schakelaar dan gaat de verlichting aan / uit, houdt je de knop ingedrukt dan wordt er gedimd.

Extra hoge output van 20 Ampere

Met deze nieuwste CCT ledstrip controller is het mogelijk om maar liefst 24 meter aan ledstrips aan te sluiten. Het vermogen van 20 ampere staat op 24 volt gelijk aan 480 watt aan maximaal vermogen. Op 12 volt is dit de helft van het vermogen dus 240 watt aan maximale output. Bij het gebruikt van 36 volt ledstrips is zelfs een vermogen van 720 watt haalbaar.

 

Automatische Synchronisatie en zendbereik

Met het gebruik van meerdere DualWhite zone controllers zal het bereik worden vergroot. Tussen elke controller mag er namelijk 30 meter afstand zitten. Bediend u met 1 afstandsbediening meerdere controllers tegelijk, dan zullen deze ook met elkaar communiceren. Hierdoor zullen de kleuren exact tegelijk in elkaar overlopen. Dit is zeer handig met het gebruik van de automatische verlichtingsprogramma's die in de ledstrip controller zijn voorgeprogrammeerd.


PWM High en PWM Low frequentie

De PRO ledstrip controllers van MiBoxer hebben de mogelijkheid om te dimmen op de hoge PWM frequentie van 8KHz en op de lage frequentie van 500Hz.

 

Geschikt voor MiBoxer Afstandsbedieningen:
- FUT006 / FUT007 / 

Geschikt voor MiBoxer Wandpanelen:
- FUT087 / FUT087-B / B1 / B1-B / B2 / B2-B / T1 / K1 / K1-B / S1-W / S1-B / S1-G

Geschikt voor WiFi Module:
- WL-Box1

Download HIER de FUT035P+ gebruiksaanwijzing.

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
Specificaties
Merk MiBoxer
Artikelcode Fabrikant FUT035P+
Werkt met* RF 2.4 GHz, Push dimming
Protocol RF 2.4 GHz, Push dimming
Input Voltage DC12 ~ 36 V
Output (W) 720 Watt Max
Output (A) 20 A Max
Geschikt voor LED Strip Dual White en Single Color
Aantal kanalen 3 kanaals, 2x WW, 2x CW, 3x V+
Frequentie 2.4 GHz
Bereik 30 Meter
Afstandsbediening Optioneel
IP Waarde IP20
Chipset -
Afmetingen 119x47x23mm
* Mogelijk worden niet alle functies ondersteund
//