GLEDOPTO Zigbee 3.0 Gateway MATTER en Apple Home Compatible

Merk: GLEDOPTO
|
€49,95 €69,95
Op voorraad (4)
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
Artikelcode LED-GL-BRG-001M
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

GLEDOPTO Zigbee 3.0 Gateway MATTER compatible en iOS Apple Home Compatible

Met de aanschaf van deze Zigbee Matter gateway maak je alle verlichting van GLEDOPTO geschikt voor het aansturen via het nieuwe universele Matter protocol.


Matter is een standaard voor smart home-interoperabiliteit, ontwikkeld door reuzen als Amazon, Apple en Google. Het doel is om de incompatibiliteit tussen smart home-apparaten op te heffen en hun connectiviteit en beveiliging te verbeteren.

Het Matter-protocol realiseert op een nieuwe manier een naadloos smart home-concept. In plaats van afhankelijk te zijn van de samenwerking tussen smart home-apparaten van hetzelfde merk, biedt Matter een communicatiemethode waarmee alle smart home-apparaten op een vriendelijke manier kunnen samenwerken.

Gledopto Matter Gateway is een smart home-controlecentrum dat de Matter-standaard ondersteunt, waardoor apparaten die zijn aangesloten op de Matter-standaard eenvoudig kunnen worden bediend, zoals slimme lampen, stekkers, temperatuur- en vochtigheidssensoren.


Het maakt niet uit welk merk smart home-apparaten u gebruikt, zolang ze verbonden zijn met de Matter-standaard, kunt u ze controleren en beheren via de Gledopto Matter Gateway.

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
//