Digitale RGB LED Staande tafel lamp met RF Afstandsbediening

€24,95 €34,95
Niet op voorraad
De hoeveelheid 'Digitale RGB LED Staande tafel lamp met RF Afstandsbediening' overschrijdt ons huidige voorraadniveau. Om deze reden kan het langer duren voordat uw bestelling is verwerkt.
Binnen counting... besteld, morgen in huis!
Artikelcode LEDL06-RGB
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

Digitale RGB LED Staande tafel lamp met RF Afstandsbediening

Met de bijgeleverde RF afstandsbediening stel je de gewenste kleur in of stel je 1 van de ''lopende'' kleureffecten in. Met deze afstandsbediening zijn er maar liefst 350 automatische programma's af te spelen.

De afstandsbediening bevat een kleurenring waarmee iedere kleur van de regenboog in te stellen is. Met de B+ en B- toets kan de verlichting gedimd worden. Met de ''M'' toets heb je toegang tot verschillende automatische kleurverlopen.

Dankzij de digitale aansturing van de LEDs zijn dit ''lopende'' kleuren. De verlichting zal van boven naar beneden van kleur veranderen of andersom. Lopen de kleuren niet snel genoeg in elkaar over dan gebruik je de S+ toets of de S- toets om de kleuren vloeiender te laten verlopen.

De digitale LEDs zijn afgeschermd met een melkglas witte cover. Hierdoor zijn de afzonderlijke LEDs niet zichtbaar en zal er een egale lichtlijn ontstaan.

Naast de leuke kleureffecten en automatische kleur verlopen ziet de lamp er ook nog eens leuk uit om te zien. Dankzij het aluminium materiaal en de mat zwarte kleur staat hij goed in iedere interieurstijl.

Specificaties:
- Materiaal: Aluminium
- Kleur: Zwart
- Vermogen: 6 Watt
- Kleur Verlichting: Multikleur RGB Digitaal
- Inclusief Afstandsbediening: Ja
- Inclusief Batterijen: Nee, 2x AAA benodigd
- Hoogte: 44cm

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
//