LED Strip Side View Extra Warm Wit 5 meter 12 volt 120 leds per meter

€54,95
Niet op voorraad
De hoeveelheid 'LED Strip Side View Extra Warm Wit 5 meter 12 volt 120 leds per meter' overschrijdt ons huidige voorraadniveau. Om deze reden kan het langer duren voordat uw bestelling is verwerkt.
Binnen counting... besteld, morgen in huis!
Artikelcode LED08323
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

LEDStrip sideview Extra Warm Wit 5 meter 600 leds

Deze LEDStrip met zijschijn verlichting heeft de ledjes aan de zijkant van de strip zitten. Hierdoor is de schijnrichting anders dan bij de standaard ledstrips. 
Bij standaard led strips zitten de ledjes aan de bovenkant van de strip gemonteerd. Hierdoor is de schijnrichting altijd 180° van de plakzijde af. Bij 'side view LED' is dit 90° (graden) waardoor de toepassing van deze strips veelzijdiger en diverser is.

De strip is ultra dun, slechts 1,2mm ook waar de ledjes zitten! Ook is de breedte van de strip bijzonder dun namelijk slechts 5mm!


Extra Accessoires 

Aan de rechterzijde ziet u een aantal Aanbevolen Combinaties staan. Hier kiest u gemakkelijk welke producten u extra nodig heeft naast de ledstrip zelf. Dit zijn altijd accessoires die geschikt zijn voor de gekozen ledstrip.

Om deze ledstrip binnenshuis te gebruiken heeft u een transformator nodig. De transformator uit deze combinatie is enkel geschikt voor de geselecteerde lengte ledstrip. Wilt u meerdere ledstrips aan 1 transformator koppelen dan zult u deze apart moeten bestellen.

Meubelbouw en design toepassing

Doordat deze ledstrips bij het plakken in horizontale richting ook horizontaal kunnen schijnen, is de toepasbaarheid in bijvoorbeeld meubels erg groot. Denk bijvoorbeeld aan ledstrips in een boekenkast. Door het plakken van de strip onder de planken richting de achterkant van de kast, wordt de plank of het betreffende vak geheel verlicht zonder dat er hinderlijk licht naar buiten schijnt of dat de ledjes duidelijk zichtbaar zijn.
Of wat dacht u van traptrede verlichting met deze led strips? Plak de strip aan de onderzijde van een trap trede en geef een geweldig effect aan de trap. Door het accentueren met ledstrip verlichting is het een plezier om de trap op en af te gaan! 

De lichtkleur van deze strip is ~2700-2800K.  
Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
Specificaties
Licht Kleur Extra Warm Wit
Kleuren 2700K
SMD Type SMD335
CRI
LEDS per Meter 120
Lumen per Meter 780
Lumen per LED 6-7 Lumen per LED
Waterdichtheid IP20 Niet waterdicht
Lichthoek 60 Graden
Input Voltage 12V
Verbruik per meter 9.6W
Dimbaar Ja
Branduren 50.000
PCB Kleur Wit
Plakstrip Ja, 3M Plakstrip
Aansluiting DC Female connector met 15cm draad
Knipbaar Ja, om de 2.5cm
Lengte 5 Meter
Breedte 5mm
Dikte 1,5mm
Benodigde Transformator 12 Volt 5 Ampère
Energie Label EC:EPREL:
//