Ledstrips met bewegingsmelder

Op zoek naar ledstrips met een bewegingsmelder? Ledstrips met bewegingsmelder vind je in het assortiment van LEDStripXL. Bekijk ze hier!

Ledstrip met bewegingsmelder

Ben je op zoek naar een ledstrip met bewegingsmelder, zodat het licht in huis vanzelf aan gaat bij beweging? Dan ben je bij LEDStripXL aan het juiste adres. Wij hebben namelijk ledstrips met bewegingsmelder in ons assortiment, zodat je niet in het donker hoeft te zoeken naar het lichtknopje. Daarbij schakelt de verlichting ook weer zelf uit, wanneer er geen beweging meer is. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bij LEDStripXL vind je de ledstrips met bewegingsmelder.

De voordelen van ledstrips met bewegingsmelder

De multifunctionele ledstrips bieden je de mogelijkheid om elke ruimte te verlichten. De combinatie van bewegingsdetector en lichtsensor zorgen er namelijk voor dat bij beweging de aangesloten ledstrip aan gaat. Ideaal als je bijvoorbeeld ’s nachts je bed uitstapt om naar de wc te gaan. Je loopt hierdoor niet helemaal op de tast in het donker. Dit geldt niet alleen in de slaapkamer, maar op veel meer plekken in huis. Daarbij staan de lampen niet continu aan, want ze gaan na een aantal seconden uit wanneer er geen beweging meer is geweest. Dit kun je zelf helemaal instellen. Daarnaast is het ook nog eens erg hygiënisch, want je hoeft geen lichtknopje in te drukken. Ideaal bijvoorbeeld voor op het toilet.

Ons aanbod

De ledstrips met bewegingsmelder zijn ook erg geschikt voor de keuken. Loop je de keuken uit om vervolgens verder op de bank televisie te kijken? Dan is het erg fijn dat de ledstrips uit gaan wanneer er geen beweging meer is. Uiteindelijk zal dit ook schelen in de kosten, want het is natuurlijk niet nodig dat de lampen continu aanstaan op een plek waar je eigenlijk op dat moment niet bent. Uiteraard is er nog een ruim assortiment aan ledstrips met bewegingsmelder, want je kunt ledstrips met elke IP waarde aanschaffen. Daarbij is het ook mogelijk om elke gewenste kleur te kiezen. Wil je liever ledstrips tijd instelbaar maken? Dan heb je nog een tijd controller nodig. Met een tijd controller maak je zon- en maanlicht mogelijk. Wij hebben tijd controllers op wifi en met usb-aansluiting.

Ledstrips met bewegingssensor bestellen

Wil je graag de ledstrips met bewegingssensor aanschaffen, niet alleen voor het gemak maar ook voor een beter milieu? Bestel je ledstrips dan nu bij LEDStripXL. De ledstrips zijn eenvoudig te monteren op elke gewenste plek in huis. Dit is mogelijk dankzij de plug and play methode. Plaats je bestelling en wij gaan direct voor je aan de slag. Zo ontvang je de ledstrips met bewegingssensor op werkdagen al binnen 24 uur in huis. De verzendkosten komen voor onze rekening te liggen wanneer je het minimale orderbedrag van €75,00 hebt bereikt. Bekijk dus ook nog eens de rest van onze ledstrips.

Vragen? Raadpleeg onze specialisten

Wil je meer weten over de precieze werking van ledstrips met sensor? Onze specialisten leggen het je graag uit. Neem daarom bij vragen gerust contact op met onze klantenservice en wij helpen je vervolgens verder. Wij voorzien je graag van een passend advies. Je kunt natuurlijk ook een bezoekje brengen aan onze showroom in Deventer. Daar laten we graag aan je zien hoe het precies werkt.

//