Ledstrips voor badkamermeubels

Ledstrip badkamermeubels

Wil je de meubels in jouw badkamer meer sfeer geven? Dat doe je met de ledstrips voor badkamermeubels. Deze ledstrips zorgen er namelijk voor dat jouw badkamer er sfeervol uitziet. De lichtpunten van deze ledstrips zijn niet zichtbaar, wat zorgt voor het juiste effect. De ledstrips bieden strakke lichtlijnen, waardoor het juiste stuk van de badkamermeubel wordt geaccentueerd. Het indirecte licht in jouw badkamer krijgt hierdoor een boost. Kies voor de ledstrips voor badkamermeubels van LEDStripXL en geniet van een fijne sfeer in jouw badkamer.

Waterdichte ledstrips voor badkamermeubels

De badkamer is een vochtige ruimte, waardoor de ledstrips ook minimaal  spatwaterdicht moeten zijn. Hierdoor zijn ze goed beschermd tegen vocht en stof en zullen ze een langere tijd mooi blijven. Onze ledstrips worden standaard geleverd met een IP65 waarde, wat betekent dat ze spatwaterdicht zijn en geschikt voor jouw badkamermeubels. Ben je naast deze strips ook nog op zoek naar ledstrips voor de douche in combinatie met bijvoorbeeld led spots voor de badkamer? Dan raden wij je aan om te kiezen voor ledstrips of spots met IP68, want hierbij is de waterdichtheid een stuk hoger, belangrijk voor het voorkomen van vochtindringing over de tijd.

Waar plaats je de ledstrips voor jouw badkamermeubels?

 Ga je de ledstrips plaatsen in een bestaande badkamer of gaat er een hele badkamerverbouwing vooraf plaatsvinden? In beide gevallen zijn ledstrips voor in de badkamermeubels ideaal, want ze kunnen gemakkelijk geplaatst worden zonder dat er ingrijpend hoeft te worden geklust. Wel is het belangrijk om even rekening te houden met de tegels van jouw badkamer, want wanneer je glanzende tegels hebt, is het niet de bedoeling dat de ledstrips reflecteren in de tegels. Kies dus bewust de juiste plek om de ledstrips voor badkamers te monteren. De badkamerkastverlichting wordt ook erg sfeervol door het gebruik van deze strips en daarbij heb jij direct de juiste verlichting bij al jouw spullen. Daarnaast zorgen de ledstrips voor jouw badkamermeubels ervoor dat het licht op elke plek aanwezig is, zonder schaduw.

Ledstrips voor jouw badkamermeubels van LEDStripXL

 LEDStripXL beschikt over een ruim assortiment met diverse ledstrips voor badkamermeubels, zodat jouw badkamer helemaal af is. De sfeer in een badkamer is namelijk net zo belangrijk als in de rest van het huis. De ledstrips dragen daar absoluut aan bij, en zijn ook nog eens geschikt voor badkamermeubels. Bij vragen kun je contact opnemen met onze specialisten. Zij staan je graag te woord en helpen je op weg bij het uitkiezen van de juiste ledstrips. Wil je toch liever fysieke inspiratie opdoen? Laat je inspireren in onze showroom in Deventer. Wij kunnen je daar natuurlijk ook adviseren, zodat je zeker weet dat je de juiste ledstrips hebt uitgekozen. Wij zien je graag snel!

//