Ledstrips voor spiegels

Sale
LED Strip Koud Wit 5 Meter 120 LED 12 Volt - Ultra
€44,46 €49,95
Sale
LED Strip Helder Wit 5 Meter 120 LED 12 Volt - Ultra
€44,46 €49,95

Ledstrip spiegel

Wanneer je voor de spiegel staat, wil je natuurlijk voldoende licht hebben. Tijdens het scheren of het opmaken is het namelijk erg belangrijk dat je goed ziet wat je aan het doen bent. Daarnaast wil je natuurlijk genoeg licht om je heen hebben. Een spiegel kan op diverse plekken in huis hangen, denk hierbij aan de hal, de woonkamer of in de badkamer. Met de juiste verlichting achter elke spiegel ontstaat er een nieuwe dimensie voor verlichting. Het is dus niet alleen praktisch om voldoende licht om je heen te hebben wanneer je voor de spiegel staat, maar de spiegel komt ook veel meer naar voren in de ruimte. De ledstrips voor jouw spiegel vind je bij LEDStripXL. Bij welke spiegel wil je een ledstrip plaatsen?

Spiegelkast verlichting in de badkamer  

Met ledstrips in de juiste kleur wit creëer je het mooiste effect. Wil je een mooie ledstrip achter jouw badkamer spiegel? Dan springt jouw spiegel goed naar voren in de badkamer. Echter is het wel belangrijk om hiervoor een ledstrip te kiezen die spatwaterdicht is, omdat de badkamer een vochtige ruimte is. Kies daarom voor een waterdichte ledstrip voor de spiegel met een IP65 waarde. Hiermee ben je er zeker van dat de verlichting goed beschermd wordt tegen vocht en stof. De spiegelkast verlichting in de badkamer was nog nooit zo mooi en praktisch.

Een ledstrip achter de spiegel

Een ledstrip achter elke spiegel is niet meer weg te denken zodra het gemonteerd is. Er ontstaat namelijk een sfeervol effect, waardoor je altijd weer even in de spiegel wilt kijken. Doordat de verlichting niet zichtbaar is, maar weggestopt aan de zijkant of achterkant, is het ook nog eens erg netjes. De strakke lijnen van de ledstrip zorgen voor een egaal licht, die de spiegel net wat meer uitlicht. Wij adviseren om direct over te stappen op ledstrips achter de spiegel, want je zal versteld staan van het resultaat.
 

Bestel spiegel ledstrips bij LEDStripXL 

De ledstrips van LEDStripXL voor een spiegel bieden niet alleen een oplossing voor de verlichting in de ruimte en rondom de spiegel, maar zorgen ook voor sfeer. Maak een keuze uit de ledstrips uit ons online assortiment of breng een bezoekje aan onze showroom, zodat je eerst zelf kunt zien wat het effect is van een ledstrip achter jouw spiegels in huis. Onze specialisten helpen je natuurlijk graag en geven je een passend advies voor jouw situatie.

 

//