Waterdichte ledstrips voor de badkamer

Sale
Waterdichte LED Voeding 12V 12,5A 150W
€39,95 €44,95
€49,95

Waterdichte ledstrips

Wanneer maak je gebruik van waterdichte ledstrips? Deze verlichting kan geplaatst worden op diverse plekken waar vocht een rol kan spelen. In deze vochtige ruimte is het namelijk belangrijk dat je gebruikmaakt van verlichting die wordt beschermd tegen water en stof. Hierdoor wordt de verlichting beschermd en blijft de kwaliteit hiervan goed bewaard. De waterdichte strips worden niet alleen beschermd tegen vocht of water, maar ze hebben ook een beschermende en gladde afwerking, waardoor aanraking en schoonmaken altijd een optie is. Kies voor waterdichte strips van LEDStripXL voor de juiste oplossing op diverse locaties. Door deze ledstrips blijf jij jarenlang plezier houden van jouw verlichting.

Verschillende toepassingen voor waterdichte strips

Bij ledstrips wordt de waterdichtheid aangegeven met IP waardes. Hoe hoger de IP-waarde, des te hoger de waterdichtheid. De afkorting IP staat voor Ingress Protection. Wij leggen je graag uit welke waterdichtheid voor jouw situatie geschikt is.

IP65

Strips met IP65 zijn spatwaterdicht en daardoor geschikt voor verschillende toepassingen, zoals het toilet, de keuken of de douche. Ook buiten kunnen deze strips gebruikt worden. Let er wel op dat de verlichting niet geheel in de regen geplaatst wordt, dus in een schuur of onder een afdak past dit perfect. Zo kun je heerlijk loungen terwijl je beschikt over voldoende sfeerverlichting buiten. Bijna alle ledstrips van LEDStripXL zijn standaard IP65 tenzij anders aangegeven.

IP67

 
De waterdichtheid met een waarde van IP67 is het antwoord op jouw probleem voor verlichting met blootstelling aan veel water. De ledstrip is volledig stofdicht en waterdicht bij onderdompeling. Voor optimaal gebruik in echt vochtige ruimtes raden wij echter IP68 aan.

IP68


Ledstrips met een IP68-bescherming zijn geschikt voor een langdurig gebruik onder water. Denk hierbij aan dé oplossing voor jouw vijver, aquarium of voor elke buitenplek in de regen. Ook daar mag de juiste verlichting niet ontbreken voor net dat extra beetje sfeer.

De juiste verlichting in een grote ruimte

Ook in veel zakelijke toepassingen zul je veel waterdichte ledstrips tegenkomen. De ledstrips geven namelijk een egaal licht af, die de gehele ruimte van goede verlichting kan voorzien. Zoek jij verlichting voor restaurants, hotels en winkelruimten? Wij bieden graag de oplossing voor jouw situatie. Voor veel toepassingen heb je niet persé spatwaterdichtheid nodig, maar ze zorgen ook voor stofdichtheid en bieden net wat extra bescherming. De IP65 strips komen daarom goed van pas in verschillende situaties. Handig voor als je situaties hebt waar klanten of bezoekers de strips mogelijk kunnen aanraken. 

Plaats waterdichte ledstrips in vochtige ruimtes

LEDStripXL heeft verschillende waterdichte ledstrips op voorraad, waar jij verschillende ruimtes mee kunt verlichten. Hierbij kun je niet alleen een oplossing bieden, maar direct sfeer creëren. Zorg dus voor goede verlichting in jouw tuin, plaats diverse ledstrips in de badkamer en keuken of plaats gerust in grote ruimtes een aantal strips. Je zult zien dat het een prachtig effect geeft. Ook voor diverse accessoires ben je natuurlijk bij ons aan het juiste adres. Heb je vragen over de juiste IP-waardes van jouw verlichting of wil je persoonlijk advies voor diverse ruimtes? Onze specialisten helpen je graag verder.

//