RGB LEDStrip

Een RGB ledstrip bestelt u bij LEDstripXL. Deze strip voegt ultieme sfeer toe aan een ruimte. De kleuren bestaan uit tinten van rood, groen en blauw, oftewel multicolor. De RGB color led strip bestelt u hier!

€8,95
€12,95
€19,95
€27,95
€32,95
€39,95
Sale
LEDStrip RGB 5 Meter 60 LED 12 Volt
€34,95 €44,95
€59,95
€54,95
Uitverkocht
LEDStrip RGB 7.5 Meter 30 LED 24 Volt
€59,95
€74,95
€74,95
€104,95
€59,95
€69,95
€129,95

RGB ledstrip multicolor

De RGB ledstrip in multicolor bevat de kleuren rood, groen en blauw. Daarnaast kan deze strip ook alle tussenkleuren maken. Met een RGB color led strip kunt u met de passende afstandsbediening zorgen voor veranderingen van kleuren in de kern. Bijna alle kleuren van de regenboog kunnen gemaakt worden. Hierdoor is er altijd een kleur die bij uw ambiance past.

De chipset van deze ledstrip met RGB is SMD5050. Deze bestaat uit de drie kernen, de drie kleuren. Wilt u liever een witte kleur kiezen? Ga dan voor de RGBW ledstrip, deze bevat alle kleuren, inclusief warm wit.

RGB color led strip voor sfeer in huis

Met een RGB color led strip maakt u uw woning of bedrijf compleet. Kies voor dit type verlichting wanneer u wilt gaan voor duurzaamheid. LED is de energiezuinige en duurzame optie, welke ook van een langere levensduur is voorzien.

Gebruik de strips op diverse locaties in uw woning of kantoor. Kies bijvoorbeeld voor extra sfeer achter de tv, in de kasten of gebruik de ledstrips in de badkamer. De opties zijn eindeloos, maar geven direct een andere uitstraling aan de ruimte waar deze is geplaatst. Kies uit sfeerverlichting, accentverlichting, achtergrondverlichting of speciale effecten met de RGB led strips.

Lichtopbrengst en verbruik

Wij bieden onze multicolor RGB LEDstrips in 30 LED en 60 LED per meter. Dit verschil heeft invloed op de lichtopbrengst en het verbruik van de LED strip. De 30 LED per meter heeft een verbruik van 7,2 Watt en een gemiddelde lichtopbrengst van 180 lumen per meter (6 lumen per led). De 60 LED per meter heeft een verbruik van 14,4 Watt en een gemiddelde lichtopbrengst van 360 lumen per meter. Tevens hebben we RGB LEDstrips met maar liefst 160 LED per meter, bekijk deze hier.

Bestel complete sets of losse strips

Bestel losse RGB strips of kies uit complete sets, inclusief afstandsbediening en voedingsadapter. Het hebben van een afstandsbediening is onmisbaar wanneer u voor dit product kiest. Zonder deze kunt u geen veranderingen van kleur aanbrengen of überhaupt de strips aanzetten. Tenzij u natuurlijk kiest voor een besturing via de APP op de telefoon of tablet! Kijk hier voor de modules welke dit mogelijk maken.

De installatie van dit product is gemakkelijk en kan door iedereen gedaan worden. Aan de achterkant zit een zelfklevende rand, waarmee ze gemakkelijk te monteren zijn. Zorg voor een voedingsadapter met de correcte wattage en geniet van de diverse kleuren uit deze RGB ledstrip.

RGB ledstrip kopen bij LEDstripXL

RGB ledstrips kopen doet u bij LEDstripXL. Hier vindt u het grootste assortiment aan strips en accessoires. Voor iedere gelegenheid is er een product die daarbij past. Kies uit onze multicolor strips of ga voor één kleur. Wat uw wensen ook zijn, u kunt ze realiseren met de producten uit onze webshop. Neem contact op met onze klantenservice wanneer u meer informatie wilt of hulp nodig heeft. Bent u er al over uit? Bestel dan uw RGB ledstrip bij LEDstripXL en geniet van mooie kleuren in huis!

//