LEDStrip RGB en RGBW

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het online kopen van uw rgb ledstrip. Of u nu op zoek bent naar een stuk van 1 meter of naar een lengte van 20 meter, in deze rubriek vindt u het allemaal, in zowel RGB, RGBW als RGB dream. LEDStrip XL is de specialist op het gebied van deze multicolor strips welke met een afstandsbediening of met een app op uw smartphone of tablet, in elke kleur van de regenboog gezet kunnen worden.
 

LEDStrip RGB met multikleuren

RGB staat voor Rood, Groen en Blauw. Met deze LEDstrips RGB is het ook mogelijk om alle tussenkleuren te creëren zoals bijvoorbeeld paars, oranje of geel. Een RGB strip wordt ook wel een multikleur strip genoemd. LEDStripXL heeft deze strips in diverse varianten en lengtes. Neem een kijkje in de rubriek Afstandsbedieningen voor een breed aanbod aan led afstandsbedieningen voor onze rgb strips.


RGBW LED Strips

Naast de standaard led strips RGB hebben wij ook strips met de toevoeging +W. Dit houdt in dat je met deze strips naast multikleur rgb ook Warm Wit kunt instellen. 
LEDStripXL hanteert de nieuwe SMD5050 4in1 RGBW chip. Door het gebruik van dit chipset type zijn er geen aparte warm witte ledjes op de strip naast de RGB ledjes. Alle kleuren zitten samen in 1 ledje en dit voor elk ledje op de hele strip. Hierdoor is het mengen van kleuren of het afzonderlijk instellen van warm wit nog beter te doen. Zoekt u een strip welke echt alle kan? Neem dan een rgbw led strip.
 

RGB Dream LEDStrip

Een RGB Dream LEDstrip is een digitale strip. Elke 3 LED's op de strip zijn digitaal onafhankelijk van elkaar aan te sturen en daarmee kunnen fantastische effecten worden weergegeven. Denk hierbij aan een kleurverloop van midden uit naar buiten of andersom. Bekijk ons filmpje in het product om alle effecten te ontdekken.
 

RGB LED NEON FLEX

Neon Flex strips worden voornamelijk gebruikt als lichtreclame voor buiten. Wilt u bijvoorbeeld de gevel van uw pand mooi verlicht hebben dan kan dit met NEON FLEX. Deze strip is flexibel waardoor u er ook letters mee kunt maken.

Bekijk alle categorieën

//