RGBW LEDStrips, RGB met Warm Wit

RGBW LEDStrips (Multikleur en wit) verlichting

Naast de RGB mulitkleuren heeft deze strip een extra mogelijkheid voor Warm Wit. Met de uitgebreide afstandsbediening kunt u gemakkelijk de kleur instellen en kunt u ook kleuren mengen met Warm Wit. Standaard RGB led strips kunnen ook de kleur warm wit benaderen maar omdat dit voortkomt uit een mix van 3 basis kleuren (rood groen en blauw) wordt dit nooit een echt mooie warm witte gloed. 
Om dus echt alle kleuren van de regenboog inclusief warm wit te kunnen maken heeft LEDStripXL deze RGBW ledstrips met de SMD5050 4in1 chips. Deze strips zijn van de nieuwste technologie en branden dus per ledje in alle kleuren inclusief wit. Er zitten dus niet zoals bij de oude RGBW ledstrips nog om het rgb ledje een warm wit ledje om warm wit te kunnen genereren.


RGBW LEDStrips Chip

 

Lichtopbrengst en verbruik

Al onze RGBW LEDStrips hebben 60, 84 of 96 ledjes per meter. Hierdoor is de lichtopbrengst standaard altijd een stuk hoger dan de normale RGB LED Strips in ons assortiment. Zoekt u dus LED strip verlichting die zowel veelzijdig is maar tegelijkertijd ook een hoge licht opbrengst heeft? Dan is dit type zeer waarschijnlijk de beste keus voor u. 
Elke kleur heeft een eigen lux (lichtsterkte in lumen), rood heeft 3 lumen per led, groen heeft 7 lumen per led en blauw heeft 2 lumen per led. De Warm wit heeft een opbrengst van 8 lumen per led.  
Het verbruik van deze led strips is gemiddeld ongeeveer 18 Watt per meter. Dit geldt alleen als de strip niet gedimt is.

Meer informatie

Wilt u meer informatie omtrent RGBW ledverlichting? Neem dan een kijkje op ons blog.
RGBW LEDStrips, RGB met Warm Wit
Lees meer
×

Type LEDStrip

Incl. btw
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »