Ledstrip voor je tuin

In de tuin is verlichting een belangrijk onderdeel. Je wilt immers ’s avonds goed kunnen zien waar je loopt of als je binnen zit de tuin nog deels kunnen zien. Daarnaast is een verlichte tuin ook minder gevoelig voor inbraak. Er is namelijk gebleken dat er in een goed verlichte tuin minder vaak wordt ingebroken. Het kost natuurlijk wel wat moeite om verlichting in de tuin op te hangen en daarom zijn ledstrips een goede oplossing. Ledstrips voor buiten zijn namelijk erg duurzaam en energiezuinig, waardoor je twee vliegen in één klap slaat. Benieuwd naar de ledstrips voor buiten? Je vindt het LEDStripXL aanbod hier.

Gezelligheid in de tuin met ledstrips

Ledstrips zijn multi-inzetbaar en kunnen daarom op diverse plekken in de tuin gebruikt worden. De ledstrips langs tuinmeubels zorgen voor een goede verlichting, terwijl ledstrips langs de schutting of zithoek weer een ander effect afgeven. Daarnaast zijn er natuurlijk veel meer mogelijkheden, dus bekijk eens zelf waar je de ledstrips graag wilt plaatsen. Zorg voor goede verspreiding bij jou in de tuin. Het accentueren van de contouren van je tuin en tuinmeubels geeft een effect waar je versteld van zal staan!

Waterdichte ledstrips voor buiten

De ledstrips in je tuin moeten geschikt zijn voor alle weersomstandigheden. Daarom zijn waterdichte ledstrips erg belangrijk. De ledstrips met IP68 waarde zijn namelijk beschermd tegen langdurig gebruik in en onder water. Ideaal dus tijdens een regenbui. De ledstrips voor buiten zijn speciaal geselecteerd om de beleving in jouw tuin wat omhoog te halen. Ze zorgen namelijk direct voor wat gezelligheid en zijn op elke plek te plaatsen waar jij het maar wilt. Heb je een veranda met overkapping? De ledstrips voor de overkapping moeten ook waterdicht zijn voor de optimale bescherming, onder de overkapping volstaan IP65 LED strips.

Online buiten ledstrips bestellen

Heb je zelf al bedacht waar je de ledstrips in de tuin gaat plaatsen en wat je allemaal nodig hebt? De ledstrips voor buiten kun je gemakkelijk en veilig bestellen. Wij gaan direct aan de slag met jouw order en zorgen ervoor dat de buitenverlichting ledstrips binnen 24 uur bij jou afgeleverd worden. Je kunt de waterdichte buiten ledstrips gemakkelijk monteren door middel van de plug and play methode. Op deze manier wordt het mogelijk gemaakt dat iedereen de ledstrips kan plaatsen. Wil je de ledstrips in een speciale maat? Laat het ons gerust weten, want wij maken ze graag voor je op maat.

Ledstrips voor buiten van LEDStripXL

Wil je meer informatie over onze ledstrips? Bekijk eerst de specificaties per product. Heb je daarna nog vragen? Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice. Wij vertellen je er namelijk graag meer over en voorzien je vervolgens van een persoonlijk advies, zodat jouw tuin op een prachtige manier beschikt over voldoende ledstrips.

Bekijk alle categorieën

//