Ledstrips voor tuinhuisjes

€139,95
Sale
24V LED Strip Extra Warm Wit 10 Meter 120 LED - Ultra
€79,95 €99,95
Sale
24V LED Strip Koud Wit 10 Meter 120 LED - Ultra
€88,96 €99,95

Verlichting voor het tuinhuis

Een tuinhuis is niet af zonder de juiste ledverlichting. Niet alleen is ledverlichting in en rondom je tuinhuis erg functioneel, maar de sfeer in je tuin is ook een belangrijk onderdeel waar je genoeg aandacht aan moet besteden. Dit kun je gemakkelijk regelen met de ledstrips uit ons assortiment. Ledverlichting is energiezuinig en erg duurzaam, waardoor dit een goedkope oplossing is. Daarnaast zorgt ledverlichting voor het juiste lichteffect in je tuinhuis. Wat wil je nog meer? De sfeerverlichting voor je tuinhuis vind je bij LEDStripXL. Bekijk hier ons aanbod.

Goede verlichting in jouw tuinhuis

Met ledstrips creëer je op een eenvoudige manier sfeervolle verlichting. Wanneer het ’s avonds donker is of afkoelt kun je gemakkelijk nog buiten blijven zitten onder je veranda of in je tuinhuis. Het is dan ook leuk om jouw tuinhuis gezellig te maken en op de juiste plekken ledstrips te plaatsen. De ledstrips zorgen namelijk voor een gezellig en warm licht, die voor een gezellige avond zorgen. Is jouw tuinhuis eigenlijk een schuurtje waar je veel tuinartikelen opslaat? Dan is verlichting natuurlijk ook erg handig om alles goed te kunnen zien als je iets nodig hebt.

Waterdichte ledstrips voor je tuinhuis

Aangezien de verlichting van je tuinhuis zich buiten bevindt, is het raadzaam om te kiezen voor waterdichte ledstrips. Wij hebben uiteraard deze waterdichte ledstrips voor je geselecteerd, zodat je gemakkelijker een keuze kunt maken. Kies voor IP65 LED strips als de strips niet direct in de regen komen te hangen, als dit wel het geval is raden wij IP68 LED strips aan.

Verlichting voor je tuinhuis online bestellen

Zodra je een keuze hebt gemaakt uit onze buitenverlichting voor je tuinhuis, kun je gemakkelijk een order plaatsen op onze site. De verzendkosten vervallen wanneer je het minimale orderbedrag hebt bereikt van €75,00 dus kijk gerust nog eens verder naar alle andere toepassingen voor ledstrips. Wellicht kun jij nog meer sfeerverlichting gebruiken in huis. De ledstrips zijn op elke plek gemakkelijk te monteren door middel van de plug and play methode.

Vragen over onze verlichting?

Heb je een vraag over onze verlichting of wil je graag persoonlijk advies ontvangen? Dan raden wij je aan om eens contact op te nemen met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je graag verder en kunnen al jouw vragen beantwoorden. Kom ook eens langs in onze showroom in Deventer, want daar zie je direct het effect van onze ledstrips. De koffie staat al voor je klaar.

//