Aquarium LED Balk

Waterdichte LED Balk voor in uw aquarium kopen? Wij hebben een ruim aanbod aquarium LED balken werkend op 12V ook in combinatie met een TC420 Time Controller. Bij ons heeft u altijd 2 jaar garantie.

€14,95
€14,95
Sale
IP68 Rood SMD5630 LED Profiel 50cm
€9,95 €14,95
€14,95

Veel aquarium bakken hebben nog oude, energieverslindende TL balken in het deksel verwerkt. Nu zijn er veel oplossingen om deze balken te vervangen voor een energiezuinige LED verlichting, maar wat is nu de beste keus voor uw aquarium? In deze rubriek vindt u aquarium LED balken. Dé kant en klare led oplossing voor in uw aquarium, speciaal op maat gemaakt.

Aquarium LED Balk waterdicht

Wanneer u verlichting in uw aquarium plaatst wilt u natuurlijk zeker zijn van een waterdicht product. Om deze reden hebben wij gekozen voor een stevige IP68 bescherming in combinatie met een aluminium profiel met eindkapjes en bevestigingsklips. Er wordt vaak gedacht dat een IP65 graad voldoende zou moeten zijn voor een aquarium maar niets is minder waar. Door de vocht dampen van een aquarium lopen strips die er boven hangen veel risico op vocht indringing. Door een volledig waterdichte beschermingslaag om de hele strip heen toe te passen, is de kans hierop vrijwel geheel verkeken. Omdat er geen lucht bij de strip kan komen is er geen kans op condens in het profiel en daarom geen kans op vocht indringing. Aan het begin en aan het einde van de strip, is een waterdichte eindkap geplaatst en is het profiel goed waterdicht afgewerkt. Door de waterdichte aansluitkabel kan de toevoer van stroom veilig het aquarium in gaan.
//