Aquarium LED Strips

Aquarium LED strip kopen? In ons assortiment vindt u ledstrips met een IP68 waarde, waardoor deze ledstrips perfect geschikt zijn voor uw aquarium. Bestel de juiste lengte en kleur voor uw aquarium. Op werkdagen geldt vandaag besteld is morgen in huis.

€14,95
€17,95
€19,95
€22,95
€24,95
€29,95

Op zoek naar ledstrip voor in uw aquarium? In deze categorie vindt u losse LED Strip verlichting voor in een aquarium. Deze ledstrips zijn speciaal ontworpen en gemaakt voor in een aquarium van 70 tot en met 200cm lang. Wilt u een aquarium LED strip kopen? Bij ons heeft u de keuze uit verschillende kleuren zoals Warm Wit, Helder Wit, Blauw en RGB.

Aquarium ledstrips: IP68!

Er is veel aanbod op het gebied van aquarium LED Verlichting. LEDStripXL heeft sinds 2010 veel ervaring opgedaan met alle varianten op het gebied van SMD leds, de verschillende voltages en de duurzaamheid van de ledstrips. Als er iets belangrijk is voor degelijke LED aquarium verlichting, dan is het wel de waterdichtheid van de strip. Om zeker te zijn van het optimale rendement van uw investering in led verlichting, levert LEDStripXL alleen echte IP68 waardige ledstrips in deze rubriek. Zo bent u verzekerd van aquarium ledstrips met een lange levensduur.

Aquarium LED Strips met de juiste lichtopbrengst

U als aquariaan weet vast als geen ander welke lichtkleur u nodig heeft voor uw zorgvuldig samengestelde aquarium. Ook zal u vast weten dat blauw en rood de kleuren zijn die het meeste bijdragen aan de groei en bloei van uw waterplanten en voor een gezonde leefomgeving voor uw vissen. Wij hebben daarom gekozen voor een eenduidige opzet van onze aquarium ledstrip verlichting.

✓ Alle aquarium ledstrips zijn IP68 Volledig waterdicht
✓ Alle aquarium ledstrips zijn voorzien van SMD5050 leds
✓ Alle aquarium ledstrips zijn DC24 Volt voor een optimale levensduur en maximale lengtes
✓ Alle aquarium ledstrips zijn voorzien van een waterdichte aansluiting met mogelijkheid tot verlengen 

Door deze opzet bent u altijd verzekerd van een hoge lichtopbrengst en de mogelijkheid om uw verlichtingsopstelling uit te breiden naar wens. Wist u dat er op een 24 Volt Transformator van 150 Watt wel 10 meter aquarium ledstrip kan worden aangesloten? Dat betekend dat in het geval van een 2 meter aquarium u maar liefst 5 strips van 2 meter zou kunnen plaatsen, en dat allemaal op slechts 1 transformator. Dit kan eveneens op een TC420 tijd controller
//