RGB LED Bouwlampen en Floodlights

LED Bouwlamp RGB met afstandsbediening en multikleuren in verschillende sterktes. Vanaf €29.95, 2 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd. LED Stralers multicolor

RGB LED Bouwlampen compleet

In deze rubriek vindt u LED bouwlampen met RGB Mutlikleuren in verschillende sterktes, soorten en maten. Naast RGB LEDStrips heeft LEDStripXL ook deze kleursoort bouwlampen in haar assortiment. Zo kunt u bijvoorbeeld een leuke combinatie maken van een aantal RGB led strips en een paar rgb bouwlampen (ook wel Floodlights genoemd). 

Sfeer en functionaliteit

Het schijnsel van een bouwlamp met rgb kleuren geeft een sfeer welke precies past bij de gekozen kleur. Wanneer u een blauwe kleur kiest dan zal dit een moderne, hi-tech, klinische sfeer creëren. Bij een rode kleur zal het weer meer richting een amusement, uitgaansgelegenheid en entertainment sfeer neigen. U kunt dus zelf bepalen voor welk doeleinde u deze led bouwlamp gebruikt.
Wanneer u kiest voor een programma met de afstandsbediening zoals knipperen of faden zal de sfeer wat feestelijker overkomen. Zo heeft u led feestverlichting voor weinig geld met deze lampen! 
Ten slotte kunt u deze stralers natuurlijk ook gewoon gebruiken om een reclamebord uit te lichten om 's avonds extra veel aandacht te trekken of om een gevel van een pand te verlichten. 

Buiten gebruik

De bouwlampen in deze rubriek zijn IP65 spatwaterdicht. Om meer te leren over waterdichtheid lees onze blog post hierover. Let er wel op dat er geen stilstaand water op de lamp blijft liggen want dit kan op den duur toch doordringen in de behuizing. Wij raden altijd aan om een kleine overkapping te maken of een soort van afdakje boven de lamp te plaatsen.
//