LED Lamp E14 en LED spots

E14 LED Lampen en E14 LED Spots. Energiezuinige E14 LED lampen in RGB en RGBW multi kleuren te bedienen via afstandsbediening en WIFI.

E14 LED Lampen en LED spots

In deze categorie vindt u LED Lampen en LED Spots met een E14 fitting, ook wel bekend als kleine fitting. Een E14 LED lamp heeft een dunne schroeffitting van 14 millimeter, waarmee u alle E14 halogeen- en gloeilampen eenvoudig kunt vervangen voor LED.

Voordelen van E14 LED

Wist u dat E14 LED lampen wel vijftig keer langer meegaan dan gloeilampen. Bij aanschaf van E14 LED lampen hoeft u jarenlang de lampen niet te vervangen, waardoor u veel kosten bespaard. Daarnaast zijn deze lampen ook nog eens ontzettend duurzaam door de lange levensduur én het lage energieverbruik. Door conventionele lampen, zoals gloeilampen of halogeenlampen, te vervangen voor LED bespaart u flink op energiekosten. Het vervangen is ook nog eens ontzettend eenvoudig door de handige schroeffitting. Let er wel op dat u de oude gloei- of halogeenlamp eerst laat afkoelen voordat u de lamp eruit draait. Zijn de huidige lampen dimbaar? Dan is het van belang om voor dimbare E14 LED lampen te kiezen.

E14 LED bestellen

Zoekt u LED lampen of spots met een E14 fitting? Dan vindt u bij ons altijd een geschikte lamp. Wilt u sfeerverlichting? Dan is een led lamp E14 warm wit of flame de juiste keuze. Voor functionele verlichting kunt u beter kiezen voor helder koud wit licht. Heeft u vragen over welke E14 LED voor u de beste optie is? De LED verlichting specialisten van LEDStripXL adviseren u graag. Neem gerust contact op met onze klantenservice.

 

 

//