LED Strip Dimmers en toebehoren

LEDStrip Dimmers

LED Strips hebben verschillende sterktes en lichtintensiteiten. Het aantal ledjes per meter en het type led chip zijn allemaal van belang bij de lichtopbrengst van de strip. Om meer controle uit te oefenen over hoe fel uw ledstrip schijnt, kunt u kiezen voor het gebruik van een dimmer.
LEDStrip Dimmers zijn er in diverse soorten en maten. Van een simpele snoerdimmer tot een draadloze dimmer van Milight, LEDStripXL heeft het allemaal direct uit voorraad leverbaar.

Plug & play

Vrijwel alle dimmers voor ledverlichting die wij leveren, zijn direct aan te sluiten op de ledstrip en/of op de voeding. We noemen dit ook wel plug&play. Door het universele DC jack formaat (de plug van de stroom zijde) passen alle koppelstukjes van 12 en 24V vrijwel altijd direct op de voedingen. Als dit niet zo is dan staat dit expliciet aangegven. 
 

Dimmer of Controller?

Veel dimmers zijn puur geschikt om uw ledstrip te dimmen echter hebben een aantal types ook nog extra functies. Dit is met name het geval bij RGB dimmers. Wanneer in de titel het woord 'controller' staat, betekend dit dat dit product de ledstrip ook kan laten knipperen, faden en de snelheid hiervan geregeld kan worden. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op.

Welke dimmer is geschikt voor mijn LED strip

Voor de aanduiding waar de dimmer voor geschikt is gebruiken wij een aantal logo's. Onze RGB Multikleur dimmers worden aangeduid met een ronde cirkel die diverse kleuren bevat. Onze enkel kleurige dimmers hebben een ronde cirkel met één enkele kleur. Al onze dimmers zijn geschikt voor zowel 12 Volt als 24 Volt, tenzij anders aangegeven.

LED Strip Dimmers en toebehoren
Lees meer
×

Type LEDStrip

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »