Aansluitmateriaal Dual White ledstrips

Aansluitmateriaal voor dual white ledstrips, ook wel CCT strips genoemd. Deze wit instelbare strips kunnen eenvoudig worden aangesloten met deze connectors

€0,95
€0,95
€0,95
€1,25
€0,95

Aansluitmateriaal voor Dual White LED strips

Wil je een Dual White LED strip aansluiten? Dat kan met diverse aansluitmaterialen voor Dual White LED strips die in deze categorie te vinden zijn. Enkele voorbeelden van aansluitmaterialen voor Dual White ledstrips, zijn:


LED strip Dual White stroomdraad - 3 aderig 12V en 24V

Verleng het signaal tussen een Dual White LED strip en een controller of voeding met dit 3-aderige stroomdraad. Met een dikte van 0.52mm² per ader (AWG20) is dit stroomdraad uitermate geschikt voor de lange lengtes aan dual white ledstrip. 

Klik Connector naar draad voor Dual White LED strips

Heb je een Dual White ledstrip geknipt en weet je niet hoe je eenvoudig een nieuwe aansluiting eraan kan maken? Of heb je genoeg van het verwijderen van de siliconen laag op een ledstrip met één kleur om zo de contactpunten vrij te maken voor een nieuwe draad aansluiting? Deze klik connector voor IP65 Dual White ledstrips is de perfecte oplossing. Je kunt de connector gebruiken als je:

- een Dual White LED strip wilt opdelen in meerdere lengtes en niet wilt solderen
- een rest stuk Dual White LED strip hebt zonder een draadaansluiting
- de je de IP65 siliconen laag van de Dual White ledstrip wilt laten zitten, maar toch een draad aan de strip wilt maken.

Klikconnector voor hoeken - Dual White LED strip

Wil je twee Dual White LED strips in een hoek van 90 graden plaatsen? Of wil je een Dual White LED strip met een pcb breedte van 10mm met 3 aders verlengen? Dan kan je daar deze klik connector voor hoeken voor gebruiken. Deze klik connector voor hoeken is tevens ideaal om een afgeknipt stuk Dual White LED strip opnieuw te verbinden met een voeding. Let op: deze klikconnector is alleen geschikt voor Dual White ledstrips.


Uiteraard vind je nog veel meer aansluitmateriaal voor Dual White LED strips bij LEDstripXL. Neem gerust een kijkje. Kom je er niet helemaal uit of kan je niet vinden wat je zoekt? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen graag!

//