Aansluitmateriaal ledstrips één kleur

Witte ledstrips aansluiten of andere ledstrips met een enkele kleur. Dit kan eenvoudig met de connectoren en koppelstukken van LEDStripXL

€0,95
€0,95
Sale
LED male - male Voedingsadapter kabel 50cm
€1,69 €6,95
€3,49
€2,99
€2,49
€1,99
€1,50
Sale
LEDStrip koppelstuk voor hoeken soldeervrij
€1,90 €3,95
Sale
LED Stekker DC Male naar Draad
€1,35 €1,95
Sale
LED Stekker DC Female naar Draad
€1,35 €1,95
Sale
LEDstrip Koppelstuk naar stroom connector
€1,85 €3,95
Sale
LEDStrip Koppelstuk met draad
€1,25 €1,50
Sale
LEDstrip Koppelstuk 15cm soldeervrij
€1,75 €3,95
€0,90

Aansluitmateriaal voor ledstrips met een enkele kleur

Wil je een LED strip met enkele kleur aansluiten? Zoals een ledstrip met kleur of een warm-witte of koud-witte ledstrip? Dat kan met diverse aansluitmaterialen die in deze categorie te vinden zijn. Enkele voorbeelden van aansluitmaterialen voor ledstrips, zijn:


LED strip stroomkabel 12V en 24V

Dit stroomdraad is te gebruiken voor een RGB ledstrip (tussen voeding en dimmer) als eenkleurige ledstrips (tussen de voeding en de ledstrip of tussen twee strips. Verkrijgbaar per meter of vaste lengtes van 10 meter stroomdraad, 50 meter stroomdraad voor LEDstrips of 100 meter.

Klik Connector naar draad voor LED Strips IP65

Heb je een ledstrip geknipt en weet je niet hoe je eenvoudig een nieuwe aansluiting eraan kan maken? Of heb je genoeg van het verwijderen van de siliconen laag op een ledstrip met één kleur om zo de contactpunten vrij te maken voor een nieuwe draad aansluiting? Deze connector voor IP65 ledstrips met 1 kleur is de perfecte oplossing voor dit euvel.

LEDStrip klik connector naar DC jack female

Zodra je een LEDStrip hebt geknipt, zit er vaak geen aansluiting meer aan. Wil je dit stuk toch aansluiten? Deze connector maakt het heel eenvoudig! Afhankelijk van welke versie je kiest, plaats de strip in de connector op de pinnetjes (IP65 strips met siliconen laag) of onder de schuifjes (strips zonder siliconen laag), klik de connector dicht en de strip heeft een DC jack aansluiting voor direct aansluiten op een transformator of een DC verlengkabel.


Uiteraard vind je nog veel meer aansluitmateriaal voor enkelkleurige LED strips bij LEDstripXL. Neem gerust een kijkje. Kom je er niet helemaal uit of kan je niet vinden wat je zoekt? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen graag!

//